EvenementenFietspraat

Posbanktraing

Aanstaande zaterdag staat de Posbanktraining op het programma. Deze tocht is ideaal om weer wat klimmetjes te maken. De tocht gaat, zoals de naam al zegt over de Posbank. Maar dat is niet het enige klimwerk.

De “training” is te verdelen in twee delen.

Montferland

Het eerste deel wordt in groepsverband afgelegd. Daarvoor steken we eerst de IJssel over en gaan dan richting Montferland voor o.a. de Muur van Zeddam en met een klein uitstapje naar Duitsland voor Hoog Elten. Via Doesburg waar de rust is gepland gaat het weer op de Veluwezoom aan.

Eigen tempo

Vanaf de Posbank mag je de rest van de rit in eigen tempo afwerken. Je hoeft niet meer op de rest te wachten. Door de lussen en draaien en keren kan je elkaar nog steeds tegenkomen. Desgewenst kan je een aantal beklimmingen vaker pakken.

Vervoer

Zorg zelf voor vervoer. Kijk of je met een andere deelnemer kan meerijden. Meld je aan voor de tocht op Cyql. In de chat kunnen we onderling vervoer afstemmen.

We vertrekken. Om 8:00 uur vanaf de parkeerplaats bij de Silverdome. Zo als het er nu naar uit ziet werkt het weer ook mee zaterdag.

https://maps.app.goo.gl/xRAPkzGw4Ud3s8tN7?g_st=ic

Cyql

De route vind je hier op Cyql.

Bekijk deze rit ‘Posbanktraining 2023’ in de Cyql app

https://cyqlapp.app.link/DLrAW827Nvb

Mochten er vragen zijn neem gerust contact met me op. Groet Patrick Coers