EvenementenFietspraatNieuws

Alternatieve Oliebollentocht

Het leek zo mooi, de Oliebollentocht op oudejaarsdag. We hadden de grootste ideeën. Een vuurkorf, snert, warme chocomelk, glühwein en natuurlijk oliebollen. Maar helaas, door de laatste Coronamaatregelen kan het niet doorgaan. Helaas want het leek allemaal zo mooi. Deze keer waren er een zestal routes gemaakt, drie gravel/MTB routes en drie race routes. Korte routes die steeds terug kwamen bij het clubhuis.

Toch fietsen

Omdat de routes toch klaar zijn kan je deze op eigen gelegenheid fietsen. De routes kan je via onderstaande links en downloaden. Welke routes, het aantal routes en de volgorde bepaal je helemaal zelf. De routes komen steeds weer terug bij het clubhuis, alleen is het clubhuis gesloten. We hopen dat het volgend wel allemaal normaal door kan gaan, met oliebollen, een vuurkorf, glühwein, snert en warme chocolademelk.