FietspraatLaatste Nieuws (slideshow)Nieuws

Zwift – route grand vitesse donderdagavond 06-01-2022

Zwift – route grand vitesse donderdagavond 06-01-2022

Steeds als ik deze route ziet staan (R.G.V.) moet ik denken aan een trein en nu ik de beschrijving lees klopt dit ook. Het is een trein in Frankrijk die wel een snelheid van 320km p/u haalt. Nou zo hard hoeft het bij onze trein niet. Onze trein? ja dat lijkt er een beetje op T.V.Z. (Trein van Zoetermeer)

Trouwens ook niet onbelangrijk “Gelukkig Nieuwjaar” en alles wat maar goed is voor 2022, en daar hoort sporten bij en in ons geval fietsen. Dus ik wens jullie heel veel plezierige kilometers toe!

Nu weer terug naar de route al is verdwalen niet erg en zeker niet tijdens het fietsen. De route van deze avond is één van de oudste in Watopia en het zal Zwift niet zijn als er geen sprintjes in zitten en een gemeen klimmetje over een aquaduct. De eerste 12 km gaat lekker vlak Geniet van de omgeving terwijl je door het vlakste deel van Frankrijk rijd. U ziet Mont Saint-Michel aan uw linkerhand, evenals een bekende boog en naald terwijl u in de buurt van de zee rijdt. Net voorbij een veld met zonnebloemen kom je in een stad met het Pavé-sprintsegment. Bereid je benen voor op de korte Aqueduc KOM. Vervolgens slaan we rechtsaf in de richting van de “Balloonvelden”, waar we de Ballon Reverse Sprint zullen aandoen, waarna we genieten van een bochtige, rollende rit langs de rivier voordat we onze ronde afsluiten met nog een Marina Reverse Sprint.

Wederom hoop ik dat jullie genieten van de rit en het groepsgevoel, nu ik dit schrijf denk ik alweer aan het begin van het seizoen, en de start van onze avondritten. Het zou toch mooi zijn als we het eerste ritje op de weg ook met z’n allen gaan rijden dan hebben we wel een peloton van 47 renners. Nou ik droom nog even verder en tot donderdag!!

Aan en Afmelden kan stuur een e-mail naar pr@tvzoetermeer77.nl