Zwift – Wandering Flat donderdag 30-12 om 19:30

Wandering Flat

Na al dat geklim gaan we nu voor wat vlaks, dacht ik?
Maar vergis je niet op Zwift moet je altijd en veel klimmen.


Maar goed dit noemen we vlak met wel drie sprintjes dus het kan een hele snelle ronde gaan worden, al is het natuurlijk geen wedstrijd. Help elkaar en als we kop over kop rijden houden we het wel een uurtje uit.
De route begint in de buurt van de Yumezi-startplaats tussen het vissersdorp en het dorp Onsen. Dan is het een afdaling door Village Onsen en naar de eerste van drie sprints op deze route: de Country Sprint. Maak dit Yumezi-gedeelte op de landbouwgrond af en ga dan door de Yumezi-tunnel naar Neokyo’s permanente duisternis. Hier maak je nog een sprint, de Tower Sprint Reverse, voordat je je een weg baant langs het kanaal en de haven van Neokyo naar de Alley Sprint.
Dan is het tijd om terug te gaan naar Yumezi! Je reist eerst door de Neo Arcade, dan terug door de Yumezi-tunnel en het zonlicht in, waar je rechtsaf slaat bij de splitsing en richting het kasteelgebied gaat. Klim omhoog naar het kasteel, ga door het koopmansdistrict en ga dan naar het vissersdorp en je virtuele start/finish-banner.

Dus weer een mooie route, doe lekker mee, mis je nog iemand geef het door en wil je niet meer meedoen meld je af op pr@tvzoetermeer77.nl

Tot donderdag 30 december om 19:30 uur.