Oliebollentocht Jeugd 2020

Oliebollentocht Jeugd Toer & MTB 2020

Donderdag 31 december 2020

Op de laatste dag van het kalenderjaar wordt altijd een oliebollentocht gereden: met de milde winters is dat de laatste jaren eigenlijk altijd doorgegaan. Dit jaar was er even sprake van de vraag of het wel georganiseerd kon worden. Heel even maar. Want ja, er gaat al zoveel niet door, dus die Oliebollentocht, dat kan toch wel op een andere manier? Als de oliebollen niet naar ons komen, dan gaan wij wel naar de oliebollen! En zo is het gegaan. Bij Dekker Sport konden heerlijk warme oliebollen met veel poedersuiker genuttigd worden. Een klein ommetje naar de grote parkeerplaats in Rokkeveen en daarna nog een stukje om het rondje tot een rondje te maken. Ja, het was koud. Ja, het was jammer dat we niet na de rit nog even gezellig konden nababbelen en terug konden kijken op het afgelopen jaar, met een oliebol of wat. En ja, het was toch weer reuze gezellig! Wij fietsen wel door voor een oliebol! 

De beste wensen voor het nieuwe jaar!! 

P.S. De laatste foto is genomen 1 week voor de Oliebollentocht