Nieuwjaar – ALV en meer

“Beste leden van Toer Vereniging Zoetermeer ‘77,

Allereerst de beste wensen voor iedereen voor 2021. Blijf gezond en blijf fietsen! Helaas kan ook de nieuwjaarsbijeenkomst
dit jaar niet plaatsvinden, iedereen weet inmiddels wel hoe dat komt. De komende maanden zullen veel activiteiten die we normaal als vereniging organiseren nog niet kunnen doorgaan. De proloog die eind februari op de rol staat kunnen we dit jaar hoogst waarschijnlijk wel vergeten. Wij, als bestuur, en jullie als leden zoeken met elkaar naar alternatieven. Zo is er een klein groepje dat als team met elkaar online tochten maakt. Ook kan de jeugd gelukkig nog wel fietsen op de zondagochtend. Dit doen ze ook in grote getalen! Als jullie ideeën hebben van activiteiten die we zouden kunnen organiseren ondanks de beperkingen horen we het graag! 

De ALV 2020 is een aantal keren uitgesteld in de hoop dat er nog een mogelijkheid zou zijn om deze fysiek te laten plaatsvinden.
Helaas is dat niet gelukt. We hebben een digitale ALV overwogen (via Zoom of teams) maar denken dat dit geen goed alternatief is. Met name de interactie met elkaar is een stuk lastiger (zeker als de groep groter is) en daarbij beschikt niet iedereen over de mogelijkheden om online te overleggen. We hebben daarom besloten om in 2021 een gecombineerde ALV te doen (2020/2021). Dit gaan we doen naar de zomer in de verwachting dat tegen die tijd fysiek bij elkaar komen weer mogelijk zal zijn. Nu de vaccinaties gestart zijn lijkt dit haalbaar. We zijn dan ook al weer volop plannen aan het maken voor een mooi najaar! 

 

Omdat de ALV nog een tijdje duurt willen we jullie graag uitnodigen om jullie vragen en suggesties voor de vereniging via de mail naar ons toe te sturen op het e-mailadres pr@tvzoetermeer77.nl Vragen, mooie verhalen, ideeën, tips en activiteiten om de club te versterken zijn welkom. We zullen jullie reacties als bestuur bespreken en via de mail een terugkoppeling geven naar de hele groep.

Tot slot, bedankt voor jullie steun aan de vereniging. Met name de vrijwilligers die met de jeugd door blijven gaan. Blijf fietsen, blijf gezond. In 2021 gaan we elkaar zeker weer fysiek ontmoeten!Namens het bestuur, 
Nico, Gerard en Karin”