CoronavirusFietspraatJeugdblogJeugdnieuwsLaatste Nieuws (slideshow)Toer Jeugd

Jeugd mag weer fietsen!

De jeugd mag weer samen fietsen!

Sinds zondag 3 mei heeft het RIVM toegezegd dat kinderen en tieners weer samen mogen buiten sporten. 

Hiervoor heeft Toervereninging  Zoetermeer ’77 in overleg met de gemeente een protocol opgesteld waaraan alle leden zich dienen te houden. Niet meer dan 8 jeugdleden onder toezicht van max. 2 begeleiders mogen de straat weer op onder strikte voorwaarden altijd 1,5 meter afstand te houden. 

De wielrenners zijn in 2 groepen opgedeeld bij aankomst bij het clubhuis. Tijdens het fietsen hebben de begeleiders rekening gehouden met de periode van Corona dat er in de meeste gevallen minder is gefietst. Maar de zomer komt er aan en naar een betere conditie wordt toegewerkt!

De groep jongsten tot 12 jaar is een mooie ronde gaan fietsen langs de Vliet en de tieners zijn naar de roeibaan aan de Rotte gereden en hebben daar individueel een intervaltraining gekregen. Blije gezichten alom! Wij zien elkaar volgende week weer!