Extra training 13+ MTB jeugd

Extra training 13+ MTB Jeugd

Afgelopen zondag (3 mei) hebben we de 1 e Corona-approved jeugdtrainingen gereden, o.a. de  13+ MTB jeugd. Wat een verschil was er tussen de jeugd die afgelopen periode wel de fiets had gepakt en zij die dat niet hadden gedaan.
Om er voor te zorgen dat de conditie en techniek weer op peil komt wil Hans Overdevest op de donderdag avonden een extra training gaan geven aan de 13+ MTB jeugd die meer wil dan gewoon een rondje rijden.
Hij kan 9 van de 10 x zelf voor een 2 e begeleider zorgen maar het zou fijn zijn als er zich nog een vrijwilliger wil aanbieden als back-up begeleider. Meld je aan met een e-mail naar jeugd@tvzoetermeer77.nl . Dan zal Hans contact met je opnemen.
 
Heb je zin in deze extra MTB training met TVZ’77 en ben je tussen de 13 en 18 jaar meld je dan aan met een e-mail naar jeugd@tvzoetermeer77.nl of via Frits en dan neemt Hans contact met je op.
 
Daarnaast gaat deze jeugdgroep op zondagen vroeger starten te weten om 09:00 uur!