Samenwerking SPARK Fysiotherapie

SPARK biedt de totale oplossing voor lichamelijk bewegen in Zoetermeer! Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen bij het verbeteren van hun fysieke gezondheid. Dit doen wij door de combinatie te maken tussen fitness en fysiotherapie van een hoge kwaliteit. Zowel onze trainers als fysiotherapeuten zijn in staat om iedereen te helpen bij zijn of haar doelstelling. SPARK Fysiotherapie gespecialiseerd in de volgende aspecten:

– Fysiotherapie, sportgerichte fysiotherapie, orthopedische revalidatie en hoofdpijn, nek en kaakfysiotherapie.
– Sportmassages en bindweefsel massages.

Onze faciliteit is een combinatie van een fitness centrum en een fysiotherapie praktijk. Binnen onze faciliteit staat alles in het teken van jou! Zo is ons fitness centrum ingedeeld met materialen die jou optimaal kunnen helpen bij het verbeteren van je fysieke gezondheid. Daarnaast heeft onze fysiotherapie praktijk aansluitend een medisch trainingscentrum, waardoor wij veel verschillende vormen van therapie uitvoeren.

SPARK Fysiotherapie zal eens per twee weken bij Toervereniging Zoetermeer ’77 aanwezig zijn voor een fysiotherpeutisch spreekuur. De therapeut zal een behandelbank en andere materialen meenemen om direct op de vereniging te kunnen behandelen. Daarnaast zal SPARK Fysiotherapie bij een aantal evenementen aanwezig zijn voor de fysiotherapeutische ondersteuning.

De eerste keer dat wij aanwezig zullen zijn op de vereniging is 27 juni tussen 18:30 en 19:30 uur. Voor vragen kun je gerust mailen naar of bellen naar de onderstaande contactgegevens!

Wij hopen je snel een keer terug te zien op de vereniging!

+31 6 24 22 22 83

hallo@sparkfysiotherapie.nl
www.sparkfysiotherapie.nl