BlogFietspraat

Grote groep toerders neemt deel aan Gooische Strade Bianche X

Afgelopen zaterdag organiseerde Tempo Toer uit Soest voor de tiende keer de Gooische Strade Bianche. Een grote groep toerders (dames en heren) hadden besloten om gezamenlijk deel te nemen aan deze gravelrit. Deze graveltocht begint inmiddels een klassieker te worden en deze jubileumeditie was nog specialer met routes van 60,90 en 120 kilometer. Uiteraard ging de route weer door de mooie stukken bos en heide van Soest, Hilversum, Bussum, Valkeveen, Huizen, Blaricum, Laren en Baarn en langs het Gooimeer.

Het merendeel van de route is onverhard en voerde bijna helemaal door de schitterende Gooise natuur.

Onder prima weersomstandigheden werd er gefietst, gekletst en genoten van de mooie omgeving. Na afloop werd er onder het genot van een hapje en een drankje bijgekletst en nog even nagenoten.

Bekijk hier de foto’s van onderweg.