Fietspraat

Start Avondritten

Start Avondritten

Komend weekend gaat de zomertijd weer in. Dat betekend dat de Avondritten weer van start gaan. Op de dinsdag- en donderdagavond starten we om 19:00 uur vanaf het clubhuis. In principe wordt er in twee groepen gereden :

Toergroep B

Bij Toergroep B wordt er gereden onder leiding van een voorrijder. Deze bepaald de route en de snelheid. De snelheid ligt rond de 30 km/u. Het motto is samen uit, samen thuis. De lijst met voorrijders vind je hier

Toergroep A

Toergroep A is voor de sportiever fietsers. De snelheid ligt rond de 35 km/u. Er is geen voorrijder, de route wordt vooraf gepubliceerd in de Cyql app. Hoewel er stevig wordt doorgereden is ook hier het motto samen uit, samen thuis.

Tot slot nog wat tips :

  • Neem verlichting mee, het wordt altijd sneller donker dan je denkt
  • s Avonds kan het snel afkoelen, neem dus warme kleding mee (arm- en beenstukken bijvoorbeeld)
  • Neem altijd een bidon drinken mee