ClubtochtenFietspraatLaatste Nieuws (slideshow)NieuwsTrainingsrondjes

Cyql App voor alle leden en gratis

Cyql App voor alle leden en gratis!

Het is al weer september en de meeste vakanties zijn alweer een herinnering.
En ik hoop een mooie herinnering!
Het is nu weer tijd om het tweede deel te gaan starten van het seizoen, niet omdat we hebben stilgezeten de meeste hebben behoorlijk doorgefietst en de jeugd is op zondag alweer begonnen. Het doorfietsen betrof ook zeker de avondritten die goed bezocht werden en die op 6 september alweer eindigt maar goed dan gaan we het virtueel fietsen op Zwift weer oppakken.

Ook hebben we in de afgelopen periode de Cyql app ingericht en gebruikt, hieronder lees je wat er allemaal mogelijk is met deze app. Het is gratis te gebruiken voor onze leden.

Cyql maakt samen fietsen makkelijker

Samen fietsen is leuker: de app Cyql maakt het makkelijker om een gezamenlijke rit te plannen. Met de app kun je eenvoudig gezamenlijke ritten plannen en met elkaar delen. Via Cyql vind je praktische informatie over een rit op een centrale en overzichtelijke plek.

Meer samen fietsen

De app Cyql maakt samen fietsen makkelijker. In een Whatsapp-groep gaan lang niet alle berichten over de aankomende groepsrit. Belangrijke informatie en wijzigingen zie je zo makkelijk over het hoofd. Via Cyql heb je alle informatie over de gezamenlijke rit, zoals tijdstip, verzamelplek, route, afstand, duur, snelheid en tussenstops, onder één knop. Daarnaast is het laagdrempeliger om eens samen te fietsen met clubgenoten die je nog niet zo goed kent, gezellig toch!

Ritten plannen

Ieder lid kan een rit aanmaken met Cyql. De rit heeft een beoogde duur en snelheid. Andere leden ontvangen notificaties als deze rit voldoet aan hun wensen. Verenigingen kunnen de bekende clubritten uiteraard ook toevoegen! 

Downloaden

Download de Cyql app via de App- of Play Store.
https://apps.apple.com/us/app/cyql/id1552276793
https://play.google.com/store/apps/details?id=app.cyql.app

Hierbij nodig ik je uit om lid te worden van onze club in Cyql. Je kunt tijdens de registratie deze URL https://cyqlapp.app.link/WM32PQnlxpb gebruiken om toegang te krijgen tot onze club omgeving.

We hopen je snel te zien!