Tips & TruuksTochten & routes

Elfdorpentocht van TC Stompwijk

Elfdorpentocht van TC Stompwijk

Hierbij nodigen wij de leden van uw vereniging uit om deel te nemen aan de 29e editie van de Elfdorpentocht. Een unieke verkeerslichtarme toertocht door het Groene Hart van de Randstad voor zowel recreatieve- als toerfietsers.

Deze wordt door ons op zondag 1 mei a.s. georganiseerd. We bieden met gevarieerde routes van 25*, 45*, 80, 125 en 160 km iedereen de mogelijkheid om mee te doen (* 25 km en 45 km alleen vanuit Stompwijk). De fietsroutes vermijden de stedelijke gebieden en voeren de deelnemers over routes waarin vrijwel geen verkeerslicht voorkomt. Ieder jaar blijkt uit de vele reacties dat het menigeen verrast dat er in de drukke Randstad nog zoveel landelijk gefietst kan worden.

De 25 en 45 km routes gaan dit jaar weer een andere richting op als in voogaande jaren en zijn bedoeld voor de recreatieve fietser.

De 80-, 125- en 160-km routes zijn bedoeld voor de toerfietser die iets meer wil doorrijden en kunnen vanuit zowel Stompwijk of vanuit Maasland gestart worden.

Wij zouden het op prijs stellen als u deze tocht onder de aandacht van uw leden wilt brengen. We hebben hiervoor een aanplakbiljet en een folder als bijlage meegestuurd.

Volledigheidshalve volgen hieronder enkele gegevens van de tocht.

Startplaatsen

Restaurant & Party Herberg de Bles                   Café ‘t Wapen van Maeslant

Dr. v. Noortstraat 154                                            Kerkweg 42

2266 HC, Stompwijk                                             3155 EE, Maasland

De routes zijn volledig uitgepijld en kunnen na inschrijving op eigen gelegenheid en in elk gewenst tempo gereden worden. De tocht wordt georganiseerd volgens de reglementen die door de NTFU worden gehanteerd.

Voor meer informatie over deze toertocht, zie onze internetsite: www.toerclubstompwijk.nl

U kunt ook een e-mail sturen naar info@toerclubstompwijk.nl

We hopen erop weer velen van uw vereniging te mogen verwelkomen op zondag 1 mei a.s.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Het organisatiecomité van Toerclub Stompwijk