FietspraatLaatste Nieuws (slideshow)Nieuws

Uitnodiging!

Hallo allemaal.

 

Het is 2022 en het is tijd voor wat nieuws, en ook een leuk cadeau omdat we allemaal zo ons best hebben gedaan in de Corona tijd. We willen je dan ook bedanken dat je achter de club ben blijven staan tijdens deze moeilijke tijd.
Daarom heeft de club besloten voor een nieuw design van de clubkleding. De kleding is moderner en meer van deze tijd. Het cadeau voor jullie is een shirt in het nieuwe design. Ook alle nieuwe leden krijgen bij aanmelding voortaan een shirt, zodat ze direct in de clubkleding mee kunnen rijden.

Samen met Bobbie en Christa Traksel van Yarn Cyclingwear zijn we tot een mooi modern tenue gekomen ook zullen er accessoires bijgevoegd gaan worden zodat we alle kleding op één adres kunnen samenstellen. Alles kan dan via een Webshop besteld worden en voor de leden van Toervereniging Zoetermeer ’77 gelden de inkoopprijzen vanaf de fabriek, dus er zit geen winstoogmerk op.

Om te zorgen dat jullie het juiste shirt gaan krijgen hebben we twee pasavonden georganiseerd en wel op woensdag 9 februari a.s. van 16:00 uur tot 20:00 uur en vrijdag 11 februari a.s. van 16:00 uur tot 20:00 uur. Het is van belang dat je komt passen om de juiste maat te krijgen en eventueel kunnen ze bij Yarn Cyclingwear ook persoonlijke aanpassingen maken.

Willen jullie de onderstaande gegevens sturen naar pr@tvzoetermeer77.nl

 

Naam: ……………………..
Ik kom op ……………….. om ..:.. uur

 

Wij zorgen voor de koffie / thee en wat lekkers.

Met vriendelijke groet,

Toervereniging Zoetermeer ‘77