ABC toer

ABC toer, de 6e etappe…F

ABC toer, de 6e etappe…F

De 5e etappe van de ABC toer zit erop. Hadden we het erover dat er in de buurt geen plaats met een E was, wat schetste onze verbazing? we zagen een foto voorbij komen vanuit De Engel. Dat is nog aardig in de buurt en hoe vaak zijn we er niet langs gereden? Maar Martijn stuurde ons een foto vanuit Emmen, daar was hij Hunnebedden aan het beklimmen.

De 6e etappe, de F

Komende week de 6e etappe. Deze keer plaatsen met een F. Als je de hier de lijst bekijkt is er niet zo heel veel keuze. Wellicht kan je op de koffie bij Frans Bauer in Fijnaart. Maar je kan ook voor iets anders dan een dorp of stad kiezen voor de F. Feyenoord bijvoorbeeld. Of je gaat richting Haarlem voor Zijkanaal F. We zijn benieuwd naar de naar de foto’s. Veel succes.