BlogCoronavirusFietspraatLaatste Nieuws (slideshow)Nieuws

Nieuwe regels Covid19

Corona of Covid19 – ik kan het woord niet meer horen of zien, elke dag weer heb je er mee te maken.
Is het met werk, boodschappen doen, gezellig op visite en met fietsen je heb er mee te maken en de regels scherpen weer aan.
Kon je nog buiten verzamelen en met een groepje gaan fietsen? dat is ook over het mag nu maar met z’n tweeën. En deze regel gaat gelden voor de komende twee weken al zegt mijn gevoel dat het wel langer gaat duren.
Maar goed we hebben er mee te maken, de Snerttocht is ook niet door gegaan dus gaan we nu voor de Oliebollentocht, wat zou het fijn zijn als dat door kan gaan.

En zijn wij nu weer het braafste jongetje van de klas? Wij houden netjes het clubhuis dicht en promoten om SOLO te rijden of anders met twee fietsen, en we zien toch grote groepen fietsers en zelfs feestende groepen en waarom doen wij dat dan niet? Heel eenvoudig de boetes zijn niet misselijk en de straf voor een bedrijf, stichting of vereniging is buiten proporties.
Dus een goede rede om ons aan de regels te houden!!!

Natuurlijk hoop en wens ik dat het gauw voorbij gaat en dat we weer normaal onze hobby kunnen uitvoeren maar eerst maar eens door deze crisis heen komen.
Mensen geniet van het fietsen al is het alleen en hou het heel.

Nico Offerman.

Regels van de NTFU lees je hier [KLIK HIER]