Fietskamp 2020

Jeugd fietskamp 2020: schrijf je NU in!

Zoals elk jaar organiseren wij voor de jeugdleden weer een fietskamp. Liefst over de grens om daar het terrein te verkennen! En wat hebben we al prachtige ritten mogen maken! Zowel MTB als toerfietsers zullen het weer enorm naar hun zin hebben.

18-19-20 september van dit jaar zullen we naar de heuvelrijke Belgische Ardennen gaan. Uiteraard houden wij rekening met de maatregelen rondom Covid-19; zowel in Nederland als in België. Het wordt zoals tot nu elke keer een verrassend leuk weekend!

Alle leden hebben hier al een mail over ontvangen met een link naar het inschrijfformulier. Voor vragen en meer informatie kun je terecht bij de jeugdbegeleiders en jeugdleden die in de organisatie zitten (op zondag).

Geef je snel op voor 15 juni! 

Hier zie je de foto’s van vorig jaar bij Geraardsbergen.