Kennismakingscursus jeugd! Doe jij ook mee?

Wil jij ook eens echt op racefiets of mtb meedoen?

Ben jij tussen de 8 en 17 jaar? Kom je dan ook gezellig en sportief meedoen?

De kennismakingscursus is op 22 en 29 maart en 5 en 19 april 2020. 4 weken, startend om 10.00 uur vanaf ons clubhuis.  Tussen 12:00 en 12:30 zijn we weer terug.  De kosten bedragen € 5,00 voor de volledige 4 weken.  Voor vertrek wordt je fiets gecontroleerd op technische staat. Een helm is verplicht. Je kunt er 1 van ons gebruiken als je die niet hebt. De cursus wordt door ervaren begeleiders gegeven.

Stuur voor 20 maart een email met voornaam, achternaam, geboortedatum, adres, tel/mobiel en e-mailadres plus de keuze voor 1 van de 2 cursussen (“Toer” of “MTB”) naar jeugd@tvzoetermeer77.nl

Geef ook aan of je gebruik wilt maken van een leenfiets.

 

 

In de cursus “Jeugd Toerfietsen” leer je in een groep de fijne kneepjes van het veilig fietsen op fietspaden en wegen over langere afstanden en technieken zoals remmen, schakelen, bochten rijden en balans op de fiets. Je kunt meerijden met elke goed onderhouden fiets (een racefiets is niet direct noodzakelijk).

In de cursus “Jeugd MTB” leer je in een groep de fijne kneepjes van het veilig fietsen in het terrein (offroad) en technieken zoals schakelen, remmen, balans, behendig sturen, de juiste houding en over allerlei obstakels springen in de omgeving. Voor deze cursus heb je zelf een mountainbike nodig.

Voor beide cursussen geldt dat er een leenfiets beschikbaar is. Hiervoor betaal je een kleine bijdrage.

Zien wij jou ook? Kijk nog even rond op de website en schrijf je in!

Tot fietsen!