Winterklassement Jeugd

Winterklassement Jeugd

Zondag 8 maart j.l. werd het winterklassement voor de Jeugdleden afgesloten met een prijsuitreiking.

De jeugdleden hebben dit seizoen hun punten en kilometers weer bijeen gesprokkeld. Voor een groot deel is het eigenlijk geen winter geweest en de clubritten gingen dan ook onverminderd door met best lange ritten zoals we gewend waren. Alleen de afgelopen weken hebben de stormen, die elke keer precies op zondag het heftigst waren, roet in het eten gegooid. 

Desalniettemin, Frits mocht vanmorgen aan de blije en competitieve jeugd weer welverdiende glimmende bekers uitdelen die thuis op de troffeeënkast mogen prijken!

Drie prijzen voor de toerders en drie voor de MTB-ers. Zoals op de foto’s afgebeeld: Bob, Angelo en Lucie van de MTB en Dyon (afwezig i.v.m. City Pier City), Rick en Fabian van de toerders. Kijk verder voor de details van het punten- en kilometerklassement van de winnende deelnemers.

Toerders:

  1. Dyon van der Beek 60 pt   660 km
  2. Rick Oosterling       60 pt    560 km
  3. Fabian Hazebroek   52 pt    365 km

MTB-ers:

  1. Bob Overdevest   64 pt     495 km
  2. Angelo Milan       64 pt     395 km
  3. Lucie Jonkers      64 pt     375 km