ClubnieuwsFietspraatLaatste Nieuws (slideshow)NieuwsTips & Truuks

Spark fysiotherapie i.s.m. TV’77.

Spark fysiotherapie i.s.m. TV'77

Donderdag 31 oktober kwamen Robin en Stefan van Spark Fysiotherapie voor een speciale avond om leden te laten zien hoe je zit en beweegt op je eigen fiets, en mogelijke blessures konden worden geanalyseerd. De tacx stond klaar alsook een behandelbank. Bij het rijden op de tacx op je eigen fiets werd je van de zijkant en de voorkant gefilmd. Daarna werden de filmpjes nabesproken: hier zit je goed, daar kun je wat aan bijschaven.

Maar zeg nou zelf, iedereen zit eigenlijk op de perfecte fiets en, misschien op die onnozele klachten na, worden we toch altijd blij als we weer opstappen? Deze avond was dan ook niet bedoeld om een langdurig fysiotraject in te gaan maar juist om zicht te hebben op die kleinigheden (kun je je fiets beter richten? Of kan je wat aan je houding veranderen?) of om te horen hoe mooi je op de fiets zit! 

Dank Robin en Stefan voor deze inspirerende avond en uiteraard dank voor Nico en Frans aan hun bijdrage!

Voor iedereen die deze avond heeft gemist: zaterdag 16 november houdt Spark een open dag! www.sparkpt.nl