Speciale avond SPARK Fysiotherapie

SPARK Fysiotherapie organiseert op donderdag 31 oktober vanaf 19:00 uur een speciale avond voor alle leden van Toervereniging Zoetermeer ’77, in ons clubhuis.
Deze avond staat in het teken van efficiënt en blessurevrij op je fiets! Op deze avond kun je GRATIS deelnemen aan de volgende activiteiten:

Bewegingsanalyse op de TACX door een gespecialiseerde fysiotherapeut. Hierbij ga je met je eigen fiets op de Tacx en gaat de fysiotherapeut een video opname maken van je fietstechniek. Na de filmopname worden de beelden in slow motion samen met jou geanalyseerd om te kijken of er verbeteringen mogelijk zijn in je houding. Je krijgt dan gelijk tips en tools om je houding te verbeteren om klachten tijdens het fietsen te voorkomen of verminderen.

Sportmassages & Fysiotherapie spreekuur. Er is op de avond een fysiotherapeut aanwezig met een behandelbank en alle nodige materialen om jou een sportmassage te geven of om jou te helpen bij je klachten? Wil je iets doen aan je stijve spieren of wil je iets vragen over een blessure, dan is dit het perfecte moment daarvoor!

Wil je graag deelnemen aan één van deze activiteiten?
Neem dan contact op via 06 24 22 22 83 of via hallo@sparkfysiotherapie.nl