#Festive500

#Festive500

Nu de dagen korter worden, zal menig wielertoerist het rustiger aan doen met het fietsen. Er zal wat meer binnen naast de koffiepot gefietst worden. Maar af en toe is het buiten prima weer om goed gekleed op pad te gaan. Op de weg of het veld maakt niet uit. Gewoon buiten spelen, dat blijft tenslotte het mooiste fietsen.

Uitdaging

Voor de tiende jaar op rij organiseert het kledingmerk Rapha de #Festive500. Voor deze uitdaging op Strava moet je het volgende doen. 500 km fietsen tussen kerstavond en Oudejaars avond. Voor de één een grote uitdaging, voor een randoneur een eitje. Toch daag ik alle leden die op Strava zitten uit om deze uitdaging aan te gaan. Het is soms verassend mooi weer in deze periode om een lekker rondje te fietsen, alleen of met andere leden.

Dus wil je meedoen? meld je dan op hier op Strava aan voor deze uitdaging.