BinckBank Tour Teamtijdrit

De gemeente Den Haag heeft grote ambities op wielergebied en in dat kader strijkt op zaterdag 17 augustus de BinckBank Tour neer in onze mooie stad voor de 6e etappe, de individuele tijdrit. Hierbij betrekken we jullie als organisatie en liefhebbers uiteraard ook graag.

Je krijgt namelijk met jouw eigen samengestelde team van 4 personen de unieke kans om een teamtijdrit in Den Haag te rijden op het officiële parcours waarover later die dag de professionals hun individuele tijdrit rijden.

Deze teamtijdrit is voor iedereen die op zijn eigen niveau met veel plezier ook mee wil doen. Dus niet alleen voor voor semi-profs, maar ook voor jou!

Op een 8,35 kilometer lang parcours, volkomen afgesloten voor verkeer, kunnen jij en je 3 fietsvriend(inn)en jezelf meten met de andere teams. Voel hoe het is om net zoals Niki Terpstra, Tim Wellens, Tom Dumoulin of Peter Sagan over het parcours te racen en te strijden als een ware pro. 

Naast een sportieve uitdaging is het natuurlijk een geweldige dag in een prachtige wielerambiance. Na jullie rijden immers de profs uit de BinckBank Tour hun individuele tijdrit op hetzelfde parcours. Als deelnemer aan de teamtijdrit beleef je dit vanaf de eerste rij.

Klik hier om je in te schrijven. Doe het snel, want de plaatsen zijn beperkt!

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten via topsport@denhaag.nl. We hopen op jullie deelname en tot 17 augustus!