Tour de Dumoulin

toertochten 75, 125 en 175 km jeugdprogramma

Over 3 maanden is het alweer zover! De allereerste editie van Tour de Dumoulin met een toertocht, jeugdprogramma, wielerdorp en wielercafé in het centrum van Maastricht. Tom vroeg zich af of jullie erbij zijn?

Routes

De toertocht bestaat uit 3 verschillende afstanden over uitdagende trainingsroutes van Tom door onder andere Zuid-Limburg, Wallonië en de Voerstreek. Benieuwd naar de highlights van de 75, 125 en 175 kilometer? Deze vind je hier. Op https://www.facebook.com/tourdedumoulin/ vind je de mycols van de hellingen. Deelnemers vanaf 15 jaar kunnen zich inschrijven via deze link.

Jeugd

De jeugd wordt opgedeeld in twee groepen: 6 t/m 10 jaar en 11 t/m 14 jaar. Beide leeftijdsgroepen starten met een wielerontbijt, kunnen vragen stellen aan Tom tijdens een jeugdpersconferentie en prijzen winnen bij een wielerquiz. Meer informatie over het programma vind je hier. Deelname is voor de jeugd gratis, net als het sportontbijt en een lunchpakket. Inschrijven kan via deze link.