FietspraatLaatste Nieuws (slideshow)Nieuws

FEEST BIJ REMCO’S CYCLE SERVICE IN ZOETERMEER

FEEST BIJ REMCO’S CYCLE SERVICE IN ZOETERMEER

Vanwege het 20-jarige bestaan als speciaalzaak voor racefietsen, gravelbikes en mountainbikes organiseert Remco’s Cycle Service een gezellige Open Dag. Dit is op zaterdag 20 april 2024 van 08.30 tot 17.00 uur. Zij nodigen u van harte uit om dit jubileum samen met hen te vieren.

Ze starten deze leuke dag met een social ride voor Race of Gravel, een ontspannen rit die ongeveer 2 uur duurt. Schrijf je nu in via info@rcsb.nl en geef aan of je de race of gravel ride wilt doen. Zij vragen EURO 2,– voor deelname aan de social ride en de opbrengst gaat volledig naar KWF. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met betaallink.

Er zijn diverse winacties met mooie producten, workshops fietsonderhoud en een fiets wasstraat. Campagnolo, SRAM en Shimano productexperts zijn aanwezig om vragen te beantwoorden, er zijn Campagnolo testfietsen met de nieuwste Super Record EPS wireless en de net geïntroduceerde Ekar GT gravel groep.

Rond de middag doen ze een leuke kwis (petje op, petje af) waarmee u de nieuwste Lazer Z1 helm kunt winnen. U kunt deelnemen aan een wedstrijdje (bandje op, bandje af) en win mooie prijzen.

Er is de gehele dag een barista aanwezig voor een heerlijke koffie, catering met lekkere hapjes en drankjes, een koopjeskraam en een DJ die ’s middags gezellige muziek draait.

Wielerfanaat Remco Krijgsman is in 2004 voor zichzelf begonnen en heeft lang aan de Lorentzstraat in Bleiswijk een winkel gehad.  Sinds drie jaar heeft Remco een moderne en grotere zaak in Zoetermeer aan de Aluminiumstraat 10-10. Hij is altijd succesvol gebleven, door maatwerk en goed passende fietsen te verkopen. Kwaliteit en goede service zijn het DNA van het bedrijf om zo het fietsplezier van de klanten te blijven waarborgen.

Remco en zijn team ontvangen graag iedereen tijdens de Open Dag op 20 april, om de zaak en zijn vele mogelijkheden te laten zien.