Bestuur & CommissiesNieuws

Bardienst rooster

Bardienst rooster

Het bardienst overzicht voor 2022 is gemaakt en ik heb geprobeerd alles zoveel mogelijk evenredig te verdelen over de mensen die op de lijst staan.

Als je op de lijst staat voor een datum die niet uitkomt, dan wil ik je vragen om dit ruim van te voren te melden en ook zelf een vervang(st)er te organiseren. Zodra ik alle 06 nummers heb wil ik een app-groep maken, zodat we dan hierin afwezigheids meldingen kunnen maken en dan ook makkelijker een vervang(st)er kunnen regelen.

Als er nog vragen of opmerkingen zijn dan hoor ik dat graag. Je vindt het rooster ook in het menu : Agenda’s > Bardienst Rooster

Alvast heel hartelijk dank voor jullie inzet voor de club.

Peter Maaskant

Email: pma.maaskant@gmail.com

Telefoon: 06-48879134

Bardienst rooster

Bardienst rooster

Bekijk hier onder het bartrooster of download deze hier