FietspraatLaatste Nieuws (slideshow)Nieuws

Zwift donderdag 24/02 19:30 uur Chasing the Sun

Chasing the Sun is de route van donderdagavond en hiermee gaan we weer voor de Meet-Up instelling. Niet dat we de Zwift-TVZ77 club gaan verlaten, daar gaan we nog wel Leuke dingen mee doen maar met de Meet-Up herstellen we de elastiek optie zodat iedereen mee kan in het geweld

Route Basics

Lengte: 35.1 km (21.8 miles)
Hoogte:
279 m (915′)
Lead-In: 0 km ( miles)
Kaart: Makuri Islands

Beperking: geen

Prestatie Badge: 690 XP

Chasing the  Sun, uitgebracht in de update van februari 2022 van Zwift,  is de langste route op Makuri-eilanden.  Met contrasterende delen gebaseerd op Neokyo en Yumezi,  omvat het drie sprintsegmenten en twee beklimmingen, waarvan er slechts één een  getimed segment is.

Routebeschrijving

Beginnend bij Neokyo Harbor, zul je snel merken dat  je door de markt slingert  op het eerste getimede segment van de dag: de Alley Sprint.  Vervolgens ga je  door de stad en naar het  spoorwegniveau voor een poging tot Neokyo’s langste sprint, de Railway Sprint.

Trap even uit en kom op  adem, want de eerste klim is net op de weg.  Dit is (nog) geen getimed segment, maar het is de omgekeerde versie van de Rooftop KOM. Draai je een weg langs de daken naar de top,  daal dan af en ga de stad uit  door de Arcade en Yumezi-tunnel en in het zonlicht.

Nu ben je op de vlakke landerijen, die je naar de Country Sprint brengen, je derde sprint van de dag.  Dit markeert het begin van de belangrijkste klim van de  rit, die je door  Village Onsen en het vissersdorp  brengt  voordat je  begint aan het officiële getimede Temple KOM-segment op het vuil.

Zodra je  de KOM-banner in de gigantische mystieke boom bereikt, is het een stoffige afdaling naar het kasteelgebied , dan een vlakke rit terug door Yumezi Tunnel, door de Tower Sprint, langs de Kanaal naar de finish. Mooi werk! En zet je ventilator aan!!