NewYork NewYork here I come (Zwift)

NewYork NewYork here I come (Zwift)

Na enkele weken behoudend de route’s uitgekozen te hebben staken we nu over naar Amerika en wel een route in NewYork.
Nu had ik deze route vorig jaar al eens gereden en wat ik had onthouden was klimmen en dat klopte ook. Vanaf de start ging het al gauw omhoog en stopte maar niet.
Nu heb je bij alle ritten wel een klim of klimmetjes maar deze was straf. Met 15 vrouwen en mannen knalde we de luchtbrug boven het Central Park op en via de chat las ik gelijk de tekst “Owh wat mooi” en dat was het ook. Het was weer een succesvolle opkomst zoals ik al schreef 15 deelnemers, het waren er 19 geweest als iedereen had gekomen was.
Ook het elastiek werkte goed zodat iedereen bij elkaar kon blijven, en omdat Alexander op een gegeven moment riep “Rustig even energie sparen, we moeten nog even” zo kon iedereen weer aansluiten. Op dat moment reden we lekker door het park en konden we ook nog genieten van de omgeving. En pats boem daar gingen we weer de brug op en Gerard die lekker zijn eigen tempo ging rijden knalde erop zodat we weer een lang gerekt lint kregen maar het zicht op de volle maan maakte een hoop weer goed. Op de brug kwamen we aan het einde van deze tocht maar de meeste reden nog even door om de kilometers af te ronden waarbij de kudo’s je om de oren vlogen.

 

Bedankt allemaal voor de gezelligheid en tot donderdagavond, met weer een leuke uitdaging.

 

Toervereniging Zoetermeer ‘77