Laatste Nieuws (slideshow)NieuwsToerpraat

Zwift is leuk maar kan nog leuker!

Zwift is leuk maar kan nog leuker!

[ZWIFT-PREFERENCES ]
Heb je dat ook? Wil ik net de route rijden die ik altijd gebruikt, is het niet beschikbaar. Dat is even balen. Zwift laat drie werelden zien. Ik gebruik daarvoor ZWIFT-PREFERENCES en die kan je downloaden op https://zwifthacks.com/zwift-preferences/ Hiermee kan je op een makkelijke manier je wereld openzetten die je gepland had. In plaats van Watopia komt daar jou wereldkeuze te staan.
De installatie is wel een beetje lastig en je computer vertrouwd niet alles maar als je even doorzet heb je een mooie tool waarin je nog meer kan instellen.
Dus voortaan eerst Zwift-Preferences opstarten en daarna Zwift en zweten maar.
BTW De instellingen worden weggeschreven in prefs.xml in de map documenten/zwift hierin kan je je wereld ook handmatig in veranderen.

[SPOTIFY ]
Dan kan ik lekker mijn gekozen route rijden en zet ik passende muziek aan, ik open Spotify en geef de zoekterm Zwift aan hierin vind je verschillende lijsten aan van dance, training tot pompen aan. Lekker opzwepende nummers om je tot een grotere inspanning te brengen. Het doet mij weer denken aan de tijd van “Move4Live” en FitPoint.

[ZWIFTPOWER]
Deze heb ik al eens beschreven, ik gebruik deze tool vaak, je kan er al je prestaties terugvinden en je aansluiten bij een club en uiteraard kies je voor TVZ’77. Je kan de beschrijving op onze site terugvinden op https://www.tvzoetermeer77.nl/2022/01/07/aanmelden-op-zwiftpower-en-waarom/

 

Verder veel plezier op Zwift en zolang het ’s avonds donker is kunnen we elke donderdagavond om 19:30uur samen rijden, let op de berichten in Zwift-Compainion op je telefoon.

Toervereniging Zoetermeer ‘77