Donderdag 25 november 19:30 uur AvondRit

Deze lus   begint  net  voordat  de  Fuego  Flats beginnen en neemt je mee naar  de  woestijn  voor een vlakke  en  snelle eerste helft van  de  route. Als je de  stad   Saddle  Springs  ongeveer  6  mijl  in  je  rit verlaat,  loopt   de  weg  een beetje op en begint dan af te  dalen  door  het  sequoia-bos. Het landschap  verandert!

Als je rechts op  je  afdaling  door  de  bomen hangt, kom  je  op    weg  door  Titans Grove,  en  dit  gedeelte heeft een  heel ander gevoel  dan  de  woestijn. Met  strakke  bochten  en  constant  veranderende  hellingen  kan  het voelen als een achtbaan bij hoge snelheden –  dus neem even de tijd om te  vertragen  en te genieten van  het  landschap. (Tenzij je in een race zit  –  dan kun je maar  beter goed volhouden  !)

De route is gebaseerd op Sequoia National Park
Blijf trappen en zet je ventilator op 3 en geniet van de omgeving!