FietspraatLaatste Nieuws (slideshow)

Basisschool neemt pauze tijdens fietsrit

Basisschool komt pauze nemen tijdens fietsrit.

23 juni 2021

Na een lange periode van afwisselend online lessen en afwijkende roosters, geen  evenementen, geen schoolreis of educatieve uitjes, mag er stilaan weer steeds meer. Einde van het schooljaar is in zicht. Hoe fijn is het om dan samen iets te kunnen doen, elkaar te ontmoeten en sportief en gezellig bezig te zijn?! Basisschool IKC Stella Nova organiseerde voor leerlingen, ouders en familie 2 fietstochten zodat iedereen mee kon doen: een tocht van 7,5 km en een tocht van 15 km. Met groot enthousiasme werd aangemeld. De pauze werd toepasselijk gehouden in Zoetermeers enige en gezelligste Toervereniging. Op de foto nog het laatste plukje van de dik 200 fietsers!!!