FIETSKOERIER ALS BIJBAAN

FIETSKOERIER ALS BIJBAAN

Als fietskoerier bezorg je de ene dag postbuspost bij bedrijven in Zoetermeer, de andere dag rijd je business-to-business (spoed)ritten, breng je medicijnen van een apotheek naar een klant of rijd je pakketten uit naar huisadressen. Erg uiteenlopend werk dat dus ook zeker niet gaat vervelen.

Een baan als fietskoerier in Zoetermeer is dus heel divers. Ook het materieel waar je op rijdt varieert. Zo zijn er diensten die op een eigen racefiets of mountainbike worden gereden, maar wij beschikken ook over een groot aantal sportieve cargo bikes en trikes die weer voor andere diensten worden gebruikt. Een eigen fiets is dus niet noodzakelijk.

Sollicitatieprocedure:

Bij interesse kun je via onderstaand formulier (link) direct solliciteren. Je sollicitatie bestaat uit een kort gesprek en een ochtend- of middagdienst meefietsen.

+++ https://forms.gle/zRwoyfxDATg1RQ9J7 +++

De Fietskoerier Zoetermeer is…

  • Een eigenwijze koeriersbedrijf die de bezorgwereld op z’n kop zet!
  • Super ambitieus want we willen het meest inspirerende en impactvolle logistiek bedrijf van Europa worden.
  • Inclusief, we verwelkomen álle aanmeldingen met een gelijke en inhoudelijke behandeling.

Samen creëren we een ondernemende, open, gedreven en authentieke werkomgeving in Zoetermeer. In ons team van 5 fietsfanaten vind je kennis, ervaring en talent. We waarderen jouw input! Je hebt veel impact op de keuzes die we samen maken en je ziet vaak snel het resultaat van jouw inspanningen.