ON THE ROAD – DEEL 2

Of wat die twee onderweg naar de Paus hun geliefden wel moesten opbiechten…

Wat die twee, de Adelaar en de Hagenaar, niet allemaal bekeken en beleefden, in die paar dagen daar in Rome! Daar wilt u meer van weten. Maar ook het verhaal van hun vertrek en het uitgeleide dat hen bereid  werd. Welnu, daar gaat deel 2 over. De belevenissen onderweg, de zich ontwikkelende haat-liefde verhouding en de landschappelijke hoogstandjes komen in volgende delen aan bod. Uw verslaggever waarschuwt u maar vast: zowel de plaatjes als het leeswerk in het deel voor u hebben een hoog kunst- en cultuurgehalte.

Maar we beginnen met de mens: Gerrit en Willem die met Rinus en mij een stukje op weg gingen, een biddende geestelijke tussen de barokke pracht en praal van het Vaticaan, een Zoeave van de Pauselijke garde en Maria die mij vaarwel zegt op die 6e augustus 2013.

Lees verder ->