FietspraatTips & TruuksTochten & routes

My Cols

Wie houd er nou niet van? fietsen op heuvels of nog mooier, fietsen in de bergen. De mooiste bergen die hebt bedwongen zal je wel onthouden. Maar wat met al die andere beklimmingen die je hebt gedaan. De oplossing daarvoor is de MyCols app. Om deze app te gebruiken is het wel noodzakelijk dat je ook Strava hebt. De MyCols app bekijkt aan de hand van je ritten op Strava welke “cols” je hebt beklommen. En niet alleen in het buitenland, ook het Kopje van Bloemendaal staat erin. De MyColsapp is beschikbaar voor IOS en Android. Na het installeren van de app log je in met je Strava account. En na verloop van tijd zie je alle cols die je hebt gereden verschijnen. Wat ook een mooie toepassing is is dat je kan zoeken naar beklimmingen. Daar vind je dan de lengte, stijgingspercentages en ik welke wedstrijden de beklimming heeft gezeten. Ook een kaartje mocht je de beklimming zelf willen rijden. 

Meer informatie en downloads vind je op mycols.app/

Veel klimplezier