Corona Update!!

Corona Update!!

Wat mag nu wel of wat mag nu juist niet?
In deze tijden is niets duidelijk.
Steeds denk je even afwachten en dan zal het wel duidelijk worden.
Steeds denk je, het zal wel minder worden.
Steeds kan je ideeën weer de prullenbak ingooien.
Steeds ….. je wordt er zo moe van!

Maar goed hoe nu veder?
Gelukkig mag er gefietst worden, een peloton geen probleem, maar als je start, tijdens de pauze en als je stopt hou je weer 1 ½ meter afstand en!! Houd afstand van andere weggebruikers.
Niet makkelijk maar het mag.
Ook kunnen we in het clubhuis starten en koffie en frisdrank kan geserveerd worden, maar etenswaar hebben we even achterwege gelaten.

En activiteiten?
Activiteiten zoals toertochten met buitenstaanders zijn niet toegestaan of de regels zijn dusdanig dat het niet haalbaar is om het te organiseren, ook het idee om weer eens een Barbecueavond te houden kan niet doorgaan. De Jeugdafdeling die een fietskamp hadden georganiseerd zijn er nu elke dag mee bezig maar of dat door kan gaan? Geen idee.

Wat kunnen we (zelf) dan doen?
Omdat we wel kunnen gaan fietsen zal de TC een paar fietszaterdagen organiseren bijvoorbeeld op de dag dat de Geuzendag gehouden zou worden (Ja deze gaat ook niet door)
Ook zou het leuk zijn als jullie je ideeën ontwikkelen en dat mag van alles zijn als het maar Coronaproef is, misschien komen er leuke activiteiten uit voor.
Dus laat je horen!!

Ik ben benieuwd, ideeën kan je mailen naar tc@tvzoetermeer77.nl en leuke stukjes over je hobby kan je sturen naar redactie@tvzoetermeer77.nl

 

Nico Offerman