De Snertrit: puntentelling en meer

Let op! Belangrijk bericht voor de Snertrit!

Na overleg en het raadplegen van weersdeskundigen is het besluit dat de Snertrit verplaatst gaat worden naar 26 oktober. De verwachting is dat het dan beter weer gaat worden.
Er is veel werk besteed aan de organisatie dus het zou jammer zijn als dit in het water valt.
Het is wel van belang om je weer op te geven voor de Snertrit.
Uiteraard kan je indien je je niet had opgegeven dit alsnog doen.
Tot zaterdag 26 oktober met mooi weer.
Namens de Toercommisie tvZoetermeer’77
Ps de spelregels zijn nog hetzelfde, lees hieronder.

Op zaterdag 26 oktober sluiten we het fietsseizoen af met de ‘Snertrit’. Een activiteit met een speciaal tintje welke nu in teken staat van de Onze geliefde hobby, afgesloten met een gezamenlijke erwtensoep maaltijd in het clubhuis. En er valt iets te verdienen: de Snertbokaal ! Voor-inschrijven (verplicht) kan nog t/m woensdag 24 oktober 12:00 uur op tc@zoetermeer77.nl

De beloofde details:

De Snertrit is dit jaar weer een tocht, waarbij je doormiddel van foto’s en google achter de plaatsnaam en adres kan komen. Tevens staan in het document enkele vragen welke alleen ter plaatse zijn te beantwoorden. Behalve het verstand in de benen moet dus ook de grijze massa aan de bak

Er zijn vier lengtes voor de tocht een MTB (+/- 40km ) ,korte (+/- 50km ), midden ( +/- 60km ) en een lange ( +/- 70km ) afstand. Voor alle afstanden heb je 3 uur de tijd.

Het is de bedoeling dat jullie groepen / groepjes vormen (maximaal 8 per groep bij overschrijding strafpunt).

Om de hersenen echt aan het werk te zetten zullen er geen gps-routes of routebeschrijvingen gepubliceerd te worden. Wel zal elke groep aan de hand van de afstand een formulier ontvangen met de fotolocaties welke bezocht en op de foto gezet dienen te worden. Deze locaties zullen we niet van te voren publiceren.

Per groep 1 route-formulier met de fotolocaties en vragen, dat na afloop ingeleverd moet worden voor de puntentelling(*).

Dus wat moet je doen:

  • Vanaf 08:45 verzamelen en inschrijven, € 3,00 betalen. LET OP!! Iedereen moet zich individueel inschrijven en betalen bij de starttafel, ook als je al op de voor-intekenlijst staat.

  • Verzameling van de groepen. Per groep moet een voorman/vrouw aangewezen worden – dat hoeft niet persé de voorrijder met gps te zijn. Tip: regel dit van tevoren!

  • Iedere groep neemt een (1) route-formulier mee van de te rijden afstand. Verzin een leuke naam voor je groep en vul dat in, evenals de naam van de voorman/vrouw, hoeveel personen in de groep.

  • Neem van thuis een fotocamera of een smartphone mee. Op het route-formulier staan de fotolocaties. Vergeet niet bovenaan de gevraagde gegevens in te vullen.

  • Vertrek 09:30, iedereen terug uiterlijk 12:30 uur. Later terug = strafpunt.

  • Lever het route-formulier met ingevulde gegevens, samen met de gemaakte foto’s in bij de starttafel

  • Maaltijd 13:00 uur.

  • Uitslag en uitreiking van de Snertbokaal tijdens de maaltijd.

(*) Over de puntentelling en de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De Toercommissie wenst iedereen een leuke en uitdagende afsluiting rit, voorzien van een mild competitie-element (met knipoog ).

Namens de Toercommissie,
M. v.d Boogaard

Punten telling:

Groep grootte :

Maximaal 8 deelnemers per team bij overschrijding per deelnemer 1 strafpunt.

Bij precies 8 deelnemers krijgt men 10 punten.

Bij minder dan 8 per deelnemer 1 punt

Tijd binnen / buiten tijd:

Op tijd binnen 1 punt.

Buiten de vast gestelde tijd 1 punt in mindering.

Vragen:

Zie per afstand de toegekende punten per vraag. Hierin zit verschil per afstand!!!!

Een groepsfoto ( 8 deelnemers ) geheel in teamkleding levert 5 bonuspunten op.