Fietskamp 2019

Hoi iedereen,
Iets eerder dan aangekondigd, maar je kan je vanaf nu aanmelden voor Fietskamp 2019! 

Ook dit jaar gaan we weer een super leuk weekend tegemoet! Daarnet hebben we een optie genomen op een prachtige jeugdherberg in de Vlaamse Ardennen. Degene die in 2015 mee zijn geweest zullen het gebied wellicht nog herkennen. En na vorig jaar de La Redoute te zijn beklommen, gaan we dit jaar de Muur van Geraardsbergen veroveren!
Natuurlijk gaan we veel meer doen dan alleen fietsen. Natuurlijk gaan we zwemmen. En spelletjes spelen. Dit jaar we zelfs voor het eerst een thema. Maar wat nog meer? Dat houden we nog even een verrassing.
Het fietskamp is dit jaar vrijdag 20 september t/m zondag 22 september. We vertrekken om vrijdag 17u na het avondeten en keren terug zondag 18u voor het avondeten. De kosten bedragen €70 euro per persoon. Daarvan gaat 100% naar het fietskamp en de activiteiten die we gaan doen. 

Fietskamp 2018, meer dan fietsen

Meld je snel aan: 3 juni sluit de inschrijving al. Alle betalingen moeten binnen zijn voor de zomerstop, op 14 juli.  

We zijn nog op zoek naar volwassenen die kunnen helpen met vervoer en begeleiding. Heb je een wagen waar veel fietsen in kan? En/of wil je mee als begeleider voor MTB of toer? Vul dan alsjeblieft ook het formulier in. Als je rijdt krijg je een benzinetegemoetkoming.
Heb je vragen? Spreek mij aan op de club of mail mij

Tot fietsen!Machiel, namens 
Organisatie Fietskamp 2019(Teun, Sven, Floris, Jewel, Machiel)