Pieterpad in 1 dag

Het Pieterpad-in-1-dag is een uitdaging die elke wielertoerist gedaan moet hebben. Op 1 dag fiets je van Pieterburen (Groningen) naar de Sint-Pietersberg (Maastricht). De tocht is niet bedoeld als massale toertocht, maar als een avontuur dat je samen met jouw fietsvrienden onderneemt. Iets voor jou?

Het Pieterpad-in-1-dag is een tocht die je zelf organiseert voor 10 tot 14 wielrenners.
De fietsroute loopt niet over het welbekende wandelpad, maar is gemaakt voor fietsers. Je rijdt over rustige, verharde wegen en vrij liggende fietspaden (op 500 meter onverhard na vanwege de mooie natuur). Je komt door natuurgebieden en kruist rivieren. Steden worden vermeden en dorpjes aangedaan. Je ervaart in 1 dag hoe ontzettend mooi Nederland is.
Kijk op de website voor de route, wie reeds de tocht volbracht hebben en meer tips: https://pieterpadin1dag.nl