Snertrit, de details…

Op zaterdag 20 oktober sluiten we het fietsseizoen af met de ‘Snertrit’. Een activiteit met een speciaal tintje welke nu in teken staat van de Oranje Brigade, afgesloten met een gezamenlijke erwtensoep maaltijd in het clubhuis. En er valt iets te verdienen: de Snertbokaal ! Voor-inschrijven (verplicht) kan nog t/m woensdag 17 oktober 12:00 uur.
De beloofde details:

De Snertrit is dit jaar weer een puzzeltocht, waarbij je doormiddel van een puzzel achter de plaatsnaam kan komen geholpen door enkele foto’s. Tevens staan in het document enkele vragen welke alleen ter plaatse zijn te beantwoorden. Behalve het verstand in de benen moet dus ook de grijze massa aan de bak
Er zijn drie lengtes voor de fotopuzzeltocht een korte, midden en een lange afstand. Voor alle afstanden heb je 2,5 a 3 uur de tijd.

Het is de bedoeling dat jullie groepen / groepjes vormen (maximaal 8 per groep).
Om de hersenen echt aan het werk te zetten zullen er geen gps-routes of routebeschrijvingen gepubliceerd te worden. Wel zal elke groep aan de hand van de afstand een formulier ontvangen met de fotolocaties welke bezocht en op de foto gezet dienen te worden. Deze locaties zullen we niet van te voren publiceren.
Per groep 1 route-formulier met de fotolocaties, dat na afloop ingeleverd moet worden voor de puntentelling(*).

Dus wat moet je doen:
– Vanaf 08:45 verzamelen en inschrijven, € 3,00 betalen. LET OP!! Iedereen moet zich individueel inschrijven en betalen bij de starttafel, ook als je al op de voor-intekenlijst staat.
– Verzameling van de groepen. Per groep moet een voorman/vrouw aangewezen worden – dat hoeft niet persé de voorrijder met gps te zijn. Tip: regel dit van tevoren!
– Iedere groep neemt een (1) route-formulier mee van de te rijden afstand. Verzin een leuke naam voor je groep en vul dat in, evenals de naam van de voorman/vrouw, hoeveel personen in de groep en de gemiddelde leeftijd van de groep.
– Neem van thuis een fotocamera of een smartphone mee. Op het route-formulier staan de fotolocaties. Vergeet niet bovenaan de gevraagde gegevens in te vullen.
– Vertrek 09:30, iedereen terug uiterlijk 12:30 uur. Later terug = strafpunten.
– Lever het route-formulier met ingevulde gegevens, samen met de gemaakte foto’s in bij de starttafel
– Maaltijd 13:00 uur.
– Uitslag en uitreiking van de Snertbokaal tijdens de maaltijd.

(*) Over de puntentelling en de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De Toercommissie wenst iedereen een leuke en uitdagende afsluitingsrit, voorzien van een mild competitie-element (met knipoog ☺ ).

Namens de Toercommissie,
M. v.d Boogaard

Geef een antwoord