A A A

Welkom

 

Welkom op de website van Toervereniging Zoetermeer 77

                                                                                                    

Nieuws


Foto's van de Kennismakingscursus staan in ons fotoalbum.


zaterdag 21 oktober Snertrit (CT) LAATSTE NIEUWS

Op zaterdag 21 okt. sluiten we het fietsseizoen weer af met de traditionele Snertrit. Een activiteit met een speciaal tintje, afgesloten met een gezamenlijke erwtensoepmaaltijd in het clubhuis. De start is om 09.30 uur. Er geldt voor deze tocht wel een voorinschrijving i.v.m. de inkoop.Dit kan op de intekenlijst in het clubgebouw of door een e-mail te sturen naar: info@tvzoetermeer77.nl.Kosten bedragen € 3,00.
Lees verder >……Prikbord


zaterdag 28 oktober  Wijnproeverij (jubileum activiteit)

Ter ere van het jubileumjaar wordt er een wijn/spijs avond georganiseerd.Er is ook non alcoholische wijn te proeven.
Voor wie? Alle leden boven de 18 jaar zijn welkom.Leden mogen hun partner of een introducé meenemen.
Robin Wilderom, Aad Keet en Jan Kampers verzorgen de avond.Meld je aan door een e-mail te sturen naar redactie@tvzoetermeer77.nl  Inschrijven kan tot 15 oktober.

Lees verder >……Prikbord


zondag 29 oktober MTB Praatdag

Wat is er te doen? Gratis clinnics ( basis en gevorderden) Pech onderweg enz.enz. 

Lees verder >……Prikbord       Meer info:  www.meermountainbike.nl 


Wij verwelkomen onze nieuwe sponsor FitPoint

Het Indoor Cycling centrum van Zoetermeer presenteert Training met vermogensmeting met de nieuwste technologie op gloednieuwe fietsen.


Veiligheid: de feiten

Gelezen op de site van de NTFU

Het onderwerp veiligheid en ergernissen in het verkeer is momenteel weer erg actueel in de media, zeker na een aantal dodelijke ongevallen van wielrenners. Het geeft maar weer aan dat je als fietser kwetsbaar bent in het verkeer. We vertellen je graag over de feiten, wat je zelf kunt doen en wat de NTFU doet op het gebied van veiligheid.
Lees verder >……Prikbord


Toer en MTB clubkleding weer volop verkrijgbaar

Als het seizoen begint, wil je graag met een schone lei beginnen en wil je nieuwe sokken - handschoenen - armstukken - beenwarmers of andere clubkleding. Het is allemaal weer verkrijgbaar in onze webshop.Of stuur een e-mail aan:kleding@tvzoetermeer77.nl


Bij Specials zijn weer nieuwe tochten toegevoegd!

Neem eens een kijkje bij Specials, hier worden mooie toertochten geplaatst die ons zijn aangeboden door andere verenigingen.
Ook  onze tochten worden bij andere verenigingen onder de aandacht van leden gebracht en zo kunnen we elkaar een beetje helpen.   


In onze kantine staan div. Toer-MTB-Kinder en Stads fietsen te koop voor "kleine prijsjes". Deze fietsen zijn geheel nagekeken, je kan er zo op weg rijden. Ben je op zoek naar een extra fiets of  naar een goed 2e hands MTB fietsje voor je kleinzoon/dochter, kom dan even kijken.


Klik op logo of voor meer info op link Sponsors en Adverteerders.

   

 

 

 
     

Lees verder >……Prikbord

Einde van het lidmaatschap. (wettelijk verplichte mededeling op pagina 1 van de website) Gelet op artikel 8, lid 1 van de akte van statutenwijziging inzake: “Toervereniging Zoetermeer’77” eindigt het lidmaatschap door schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie, waarbij beëindiging ingaat op het einde van het verenigingsjaar, waarin werd opgezegd. Het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap geeft geen recht op restitutie van de contributie en NTFU afdracht.