A A A

Welkom

Welkom op de website van Toervereniging Zoetermeer 77

                                                                                                      

Nieuws


Foto's van de IJmeertocht zijn te bekijken in ons  fotoalbum album=156


vrijdag 18 augustus jubileum BBQ voor alle leden

Vanwege de komende vakantieperiode is de uitnodiging voor onze jubileum BBQ extra vroeg  (zie e-mail 26-5) verstuurd. Iedereen heeft dus ruim de gelegenheid zich in te schrijven . Uiterlijke datum is 30 juli i.v.m. bestellen bij de cateraar. 
Ga jij op vakantie en wil je graag aan deze (gratis)BBQ deelnemen? Geef je dan nu vast op en stuur een e-mail aan: info@tvzoetermeer77.nl  Zet daarin je naam of je met 1 of 2 pers. komt en of je vegetarisch bent. 


zaterdag 5 augustus "Hel"van het Groene Hart (CT)

Nadere gegevens volgen.


GPS wijzer voor de Recreatieve en Sportieve fietser

De eerder gemaakte handleidingen zijn verbeterd, geüpdated en uitgebreid. Het resultaat is een prachtig boek met heel veel informatie, ondersteunende afbeeldingen, tips en oefeningen. De instructies voor het handig gebruik van BaseCamp (Windows) zijn toegevoegd en toegespitst op de fietser met een Edge. Je leest ook over het gebruik van (gratis) kaarten, Garmin Connect, diverse programma’s van Javawa en Strava. Er staat uiteraard nog veel meer in.

Lees verder >……Prikbord


Clubkleding weer volop verkrijgbaar

Als het seizoen begint, wil je graag met een schone lei beginnen en wil je nieuwe sokken - handschoenen - armstukken - beenwarmers of andere clubkleding. Het is allemaal weer volop verkrijgbaar in onze webshop.Of stuur een e-mail aan:kleding@tvzoetermeer77.nl


Bij Specials zijn veel nieuwe tochten toegevoegd!

Neem eens een kijkje bij Specials, hier worden mooie toertochten geplaatst die ons zijn aangeboden door andere verenigingen.
Ook  onze tochten worden bij andere verenigingen onder de aandacht van leden gebracht en zo kunnen we elkaar een beetje helpen.   


Wij willen met  de "Stichting Wielerpromotie Het Goene Hart" tot een samenwerkingsverband te komen. De Stichting gaat hulp en vrijwilligers leveren en v.v.. Uiteraard zijn wij hier heel blij mee.Het belang is bij MTB en Toer.

 www.wielerpromotie-hetgroenehart.nl        


In onze kantine staan div. Toer-MTB-Kinder en Stads fietsen te koop voor "kleine prijsjes". Deze fietsen zijn geheel nagekeken, je kan er zo op weg rijden. Ben je op zoek naar een extra fiets of  naar een goed 2e hands MTB fietsje voor je kleinzoon/dochter, kom dan even kijken.


Klik op logo of voor meer info op link Sponsors en Adverteerders.

 

Lees verder >……Prikbord

Einde van het lidmaatschap. (wettelijk verplichte mededeling op pagina 1 van de website) Gelet op artikel 8, lid 1 van de akte van statutenwijziging inzake: “Toervereniging Zoetermeer’77” eindigt het lidmaatschap door schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie, waarbij beëindiging ingaat op het einde van het verenigingsjaar, waarin werd opgezegd. Het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap geeft geen recht op restitutie van de contributie en NTFU afdracht.