A A A

Welkom


Welkom op de website van Toervereniging Zoetermeer 77          

                                                                                                          

Nieuws
 


   Foto's van de Geestgrondentocht zijn te bekijken in ons fotoalbum album=153


zaterdag 6 mei Paleizentocht (CT)

150 km   08:30 uur / 120 km   09:00 uur / 80 km     09:30 uur

Nadere info volgt.


Kennismakingscursus Jeugd Toer en MTB start op zondag 7 mei

De cursus bestaat uit 4 lessen op de zondagen 7, 14, 21 mei en donderdag 25 mei 2017, steeds startend om 10u00 vanuit ons clubhuis en eindigend omstreeks 12u30. De kosten zijn slechts 5 Euro per deelnemer voor de gehele cursus.
Inlichtingen e-mail: jeug@tvzoetermeer77.nl

Zie ook Nieuwsbrief 07 en Fietspraat 03 april.


donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) Goede doelentocht (VTT)

Zie:Goede+Doelentocht+VTT


Clubkleding weer volop verkrijgbaar

Als het seizoen begint, wil je graag met een schone lei beginnen en wil je nieuwe sokken - handschoenen - armstukken - beenwarmers of andere clubkleding. Het is allemaal weer volop verkrijgbaar in onze webshop.Of stuur een e-mail aan:kleding@tvzoetermeer77.nl


Bij Specials zijn veel nieuwe tochten toegevoegd!

Neem eens een kijkje bij Specials, hier worden mooie toertochten geplaatst die ons zijn aangeboden door andere verenigingen.
Ook  onze tochten worden bij andere verenigingen onder de aandacht van leden gebracht en zo kunnen we elkaar een beetje helpen.   


Wij willen met  de "Stichting Wielerpromotie Het Goene Hart" tot een samenwerkingsverband te komen. De Stichting gaat hulp en vrijwilligers leveren en v.v.. Uiteraard zijn wij hier heel blij mee.Het belang is bij MTB en Toer.

 www.wielerpromotie-hetgroenehart.nl                     


SLIMMER FIETSEN IN GROEPEN

Sneller, handiger, leuker, veiliger.
Op Slimmer Fietsen staan praktische tips over het rijden in groepenOnderwerpen als: anticiperen, ritsen, manoeuvreerruimte, waaier rijden, bochtentechniek, omgaan met krachtsverschil, signalen, rijden in de bergen, afdalen, routeplanning komen aan bod en hoe je dat slim doet. Met tekst en beelden.
www.slimmerfietsen.nl


In onze kantine staan div. Toer-MTB-Kinder en Stads fietsen te koop voor "kleine prijsjes". Deze fietsen zijn geheel nagekeken, je kan er zo op weg rijden. Ben je op zoek naar een extra fiets of  naar een goed 2e hands MTB fietsje voor je kleinzoon/dochter, kom dan even kijken.


 

Klik op logo of voor meer info op link Sponsors en Adverteerders.

 

 

  

 

   

 

 

 

 

   

 

   

Lees verder >……Prikbord

 

Einde van het lidmaatschap. (wettelijk verplichte mededeling op pagina 1 van de website) Gelet op artikel 8, lid 1 van de akte van statutenwijziging inzake: “Toervereniging Zoetermeer’77” eindigt het lidmaatschap door schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie, waarbij beëindiging ingaat op het einde van het verenigingsjaar, waarin werd opgezegd. Het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap geeft geen recht op restitutie van de contributie en NTFU afdracht.