A A A

Welkom


Welkom op de website van Toervereniging Zoetermeer 77          

                                                                                                          

Nieuws
 


zaterdag 1 april Verrassingstocht (CT)

Tja, is het een 1 april grap of is het toch werkelijk een verrassingstocht!!!!!

Met de verrassingstocht van vorig jaar nog vers in het geheugen, krijgen jullie deze keer weer een tocht aangeboden die zeker raakvlakken heeft met afgelopen jaar. Wederom zal je wat pocket money mee moeten nemen om verder te kunnen fietsen en dit zeker voor de 100 km en 120 km.  Tip : neem met meerdere fietsen gezamenlijk een daar te kopen 10-rittenkaart , ben je nog een stuk goedkoper uit. Bij terugkomst is er in het clubhuis een finishpremie ter compensatie van de onderweg gemaakte kosten (consumpties uitgezonderd), af te halen bij Nico.
Lees verder >……Prikbord


zaterdag 1 april start Wielerpromotie Het Groene Hart met groot onderhoud van het MTB parcours in het Buytenpark

Er zijn heel veel helpende handjes nodig. Via deze link kun je je aanmelden om mee te helpen bij het onderhoud van het parcours op 1 april.

https://www.facebook.com/events/1406378842777941/?ti=cl

Het is ook in ons MTB belang om op een goed onderhouden parcours te rijden. Help de Wielerpromotie op deze klusdag als je kunt.


Inschrijving Start2Bike geopend. Start met Mountainbiken.

Op zaterdag 1 april start de MTB Start2Bike training.

Start2Bike is een programma dat ontwikkeld is door de NederlandseToerFietsUnie en is uitgegroeid tot dé startcursus van de beginnende MTB-er. Heb je moeite met balans, bochten, steile afdalingen of obstakels? In 4 weken leer je de basisvaardigheden van het mountainbiken.
De trainingen worden gegeven door ervaren trainers. De kosten voor deze 4 lessen zijn € 37,50.
Je krijgt bij Toervereniging Zoetermeer ’77 de mogelijkheid om je cursusgeld terug te ontvangen.
Tevens ontvang je op de eerste dag een voucher om, na afloop van de cursus, nog 4 keer mee te rijden waarvan 1 uitdagende tocht. Trainen doen we op 1, 8, 15 en 22 april 2017

Schrijf je dan in!  https://www.start2bike.nl/Trainingen/StartlocatieDetails.aspx?id=294378 
of stuur een mail aan:  mtb@tvzoetermeer77.nl

Lees verder >……Prikbord


zaterdag 8 april Geestgrondentocht (VT)


Zie ook:   Geestgrondentocht+VTT


zaterdag 22 april Kristal en Zilvertocht (CT)*


120 km  09:00 uur /   90 km  09:05 uur /   60 km  09:30 uur

Nadere info volgt. (afstanden en tijden onder voorbehoud)


Clubkleding weer volop verkrijgbaar

Als het seizoen begint, wil je graag met een schone lei beginnen en wil je nieuwe sokken - handschoenen - armstukken - beenwarmers of andere clubkleding. Het is allemaal weer volop verkrijgbaar in onze webshop.Of stuur een e-mail aan:kleding@tvzoetermeer77.nl


Div. roosters b.v. Avondritten-MTB zijn weer te downloaden bij: Documenten


De prijzen voor het Jeugd Winterklassement zijn weer uitgereikt. Wie heeft dit jaar de bekers gewonnen?Foto's zijn te bekijken in ons fotoalbum album=149


Bij Specials zijn veel nieuwe tochten toegevoegd!

Neem eens een kijkje bij Specials, hier worden mooie toertochten geplaatst die ons zijn aangeboden door andere verenigingen.
Ook  onze tochten worden bij andere verenigingen onder de aandacht van leden gebracht en zo kunnen we elkaar een beetje helpen.   


Wij willen met  de "Stichting Wielerpromotie Het Goene Hart" tot een samenwerkingsverband te komen. De Stichting gaat hulp en vrijwilligers leveren en v.v.. Uiteraard zijn wij hier heel blij mee.Het belang is bij MTB en Toer.

 www.wielerpromotie-hetgroenehart.nl                     


SLIMMER FIETSEN IN GROEPEN

Sneller, handiger, leuker, veiliger.
Op Slimmer Fietsen staan praktische tips over het rijden in groepenOnderwerpen als: anticiperen, ritsen, manoeuvreerruimte, waaier rijden, bochtentechniek, omgaan met krachtsverschil, signalen, rijden in de bergen, afdalen, routeplanning komen aan bod en hoe je dat slim doet. Met tekst en beelden.
www.slimmerfietsen.nl


In onze kantine staan div. Toer-MTB-Kinder en Stads fietsen te koop voor "kleine prijsjes". Deze fietsen zijn geheel nagekeken, je kan er zo op weg rijden. Ben je op zoek naar een extra fiets of  naar een goed 2e hands MTB fietsje voor je kleinzoon/dochter, kom dan even kijken.


 

Klik op logo of voor meer info op link Sponsors en Adverteerders.

 

 

  

 

   

 

 

 

   

 

   

Lees verder >……Prikbord

 

Einde van het lidmaatschap. (wettelijk verplichte mededeling op pagina 1 van de website) Gelet op artikel 8, lid 1 van de akte van statutenwijziging inzake: “Toervereniging Zoetermeer’77” eindigt het lidmaatschap door schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie, waarbij beëindiging ingaat op het einde van het verenigingsjaar, waarin werd opgezegd. Het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap geeft geen recht op restitutie van de contributie en NTFU afdracht.