A A A

Welkom


Welkom op de website van Toervereniging Zoetermeer '77          

                                                                                                          

Nieuws

 


Het is definitief.....de handtekeningen zijn gezet!


Zo trots als een pauw neemt de voorzitter de sleutel in ontvangst!

Gefeliciteerd met het nieuwe gebouw!

 


zaterdag 8 augustus Verrassingstocht (CT)

150 km   08:30 uur                          CT-B vervallen
120 km   09:00 uur                          CT-C
  90 km   09:30 uur                          CT-D+E
  60 km   10:00 uur                          CT-F
  ?? km   10.00 uur                          CT/ G-H  vervallen

Lees verder……Prikbord


Beschermde orchideeën in Oosterheem

Lees verder……Prikbord


Verhuizing   

Opruiming i.v.m. de verhuizing: Fietshelmen in de maten S-M-L div. kleuren, deze helmen zijn splinternieuw en zitten nog in de dicht gesealde verpakking. Te koop voor slechts € 15,00 per stuk. Te bevragen bij Nico Offerman of Frans Lemckert. Wacht niet te lang want weg is weg!!

NTFU pas
Er liggen nog steeds heel veel NTFU pasjes 2015 in de kantine die nog NIET zijn afgehaald. Graag afhalen als het clubhuis open is.Wij kunnen GEEN verantwoording dragen voor het zoek raken tijdens de verhuizing!


Vakantiestop voor Jeugd-toer en Jeugd-mtb van zondag 19 juli t/m zondag 23 augustus. Op zondag 30 augustus wordt alle jeugd weer verwacht maar dan in ons nieuwe clubhuis.


zondag 6 september Kiwanis MTB tocht

Noteer alvast in je agenda, meer info op:  Kiwanis+MTB


Jeugdweekend Vlaamse Ardennen van 18 t/m 20 september 2015

Het is alweer de derde editie van het jaarlijkse fietsweekend voor de jeugd en gaat deze keer naar de Vlaamse Ardennen, een prachtige omgeving in België. Dit weekend is bedoeld voor alle jeugd van de toer en mtb afdeling.
Meld je aan vóór 12 juli   via het inschrijfformulier in de kantine.Heb jij of je ouders vragen/opmerkingen over dit weekend mail dan naar  machiel.pronk89@gmail.com
Het beloofd weer een spetterend weekend te worden dus mis het niet.De kosten worden geschat op € 60,00 p.p.


Tijdelijke actie van onze sponsor Hans Struijk Fietsen

Ga naar Hans Struijk Fietsen Zoetermeer voor super scherpe acties in de tijdelijke Outlet! Profiteer tot 31 augustus van heel veel korting op onder andere stads-, race-, toerfietsen, E-bikes en kinderkarren.* Op=op! Zij zien je graag in de winkel aan de Amsterdamstraat 12711 GX Zoetermeer. 


Er is bij Toertochten 2015 een nieuwe link geplaatst t.w. Specials Hier zal info geplaatst worden over  fietstochten met betrekking tot goede doelen en/of leuke fietstochten die ons door andere verenigingen worden toegezonden.

De link Te Koop is komen te vervallen omdat niet duidelijk is wanneer iets was verkocht en daardoor een onoverzichtelijke pagina ontstond.


Klik op logo of voor meer info op link Sponsors en Adverteerders. 

 

   

   

     

 

 

 

 

        

 ZZ 

 

 Lees verder……Prikbord

 

Einde van het lidmaatschap. (wettelijk verplichte mededeling op pagina 1 van de website) Gelet op artikel 8, lid 1 van de akte van statutenwijziging inzake: “Toervereniging Zoetermeer’77” eindigt het lidmaatschap door schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie, waarbij beëindiging ingaat op het einde van het verenigingsjaar, waarin werd opgezegd. Het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap geeft geen recht op restitutie van de contributie en NTFU afdracht.