A A A

Welkom


Welkom op de website van Toervereniging Zoetermeer '77          

                                                                                                          

Nieuws


Het Bestuur
wenst u allen
Prettige Feestdagen
en een
Gezond en Sportief 2015


Woensdag 31 december Oliebollentocht

Als afsluiting van het jaar is er op woensdag 31 december weer de traditionele Oliebollentocht.

45 km  10.00 uur        MT-A      35 km  10.00 uur        MT-B
75 km  10.00 uur        CT-B       65 km  10.00 uur        CT-C
Na afloop staan er weer heerlijke oliebollen klaar voor de deelnemers.


 Alvast noteren: Nieuwjaarsreceptie op zondag 4 januari 2015 van 16.00 uur tot 18.00 uur.

 


Toervereniging Zoetermeer ’77 gaat vanaf nu altijd veilig onderweg met Safe-ID.

Wat biedt Safe-ID de leden van Toervereniging Zoetermeer ’77?
In overleg met Nico Offerman mogen wij aan alle leden van Toervereniging Zoetermeer ’77 gratis een Freemium (twv € 2,50) aanbieden waarna je zelf kan bepalen welke activatieperiode je wenst. Safe-ID zal ervoor zorgdragen dat de Freemiums in ruim voldoende aantallen aanwezig zullen zijn tijdens de Nieuwjaarsreceptie begin januari. Normaal kost het activeren van je Safe-ID Tag voor 2 jaar € 7,50, 5 jaar € 12,50 en bij activatie van 10 jaar € 20,-. Wanneer je nu echter bij je bestelling de code ingeeft, ontvang je een korting van 15% over de gehele bestelling.De code is op te vragen bij Nico Offerman.
Lees verder……Prikbord


Als blijk van waardering voor zijn buitengewone inzet in de Toercommissie is tijdens de Algemene Leden Vergadering van 18 nov. j.l. benoemd als Lid van Verdienste Pim Clotscher. Pim van harte gefeliciteerd en wij hopen dat we nog vele jaren een beroep op je kunnen en mogen doen.


Clubhuis gesloten op woensdag

Gezien de geringe belangstelling op de woensdag (Recreanten) zal  het clubhuis vanaf 29 oktober 2014 op die dag GESLOTEN zijn. Wij beginnen dan weer op de woensdag voor de openingsrit in 2015. Met vriendelijke groeten,Max.


Welkom aan onze nieuwe sponsors t.w. van der Velden Tweewielers aan de Velddreef in Zoetermeer, die voor een klein bedrag je fiets ter reparatie ook halen en brengen en KFS, een jonge beloftevolle wielrenner die vanwege blessures is gestopt en nu mechaniker is bij wielerteams en een webshop is begonnen. Neem eens een kijkje op de website door op het logo te klikken. Zie Sponsoren en Adverteerders."De Echte Wielrenner laat van zich horen"

 

 Lees verder……Prikbord


Tour for Life 2015: Spectaculaire finish in Rotterdam

In 2015 zal Tour for Life, waarbij wielrenners in acht dagen van Noord-Italië naar Nederland fietsen, op spectaculaire wijze finishen in Rotterdam. De havenstad is de thuisstad van Daniel den Hoed Stichting, het goede doel waarvoor deelnemers fietsen. De route leidt in 2015 ook langs klassiekers als de Col de la Madeleine en Grand Ballon leiden, nieuw zijn Col du Galibier en La Redoute, bekend uit Luik-Bastenaken-Luik.
Lees verder……Prikbord


Vacature Toercommissie

Lees verder……Prikbord


Clubkleding bestellen let op!

Wilt u clubkleding bestellen? Het internetadres is gewijzigd in kleding.tvzoetermeer77.nl
Heeft u vragen over clubkleding? Hiervoor is een e-mailadres toegevoegd kleding@tvzoetermeer77.nl.


Klik op logo of voor meer info op link Sponsors. 

   

   
         

 

 

 

 

        

 ZZ 

 

 Lees verder……Prikbord

 

Einde van het lidmaatschap. (wettelijk verplichte mededeling op pagina 1 van de website) Gelet op artikel 8, lid 1 van de akte van statutenwijziging inzake: “Toervereniging Zoetermeer’77” eindigt het lidmaatschap door schriftelijke opzegging bij het secretariaat, waarbij beëindiging ingaat op het einde van het verenigingsjaar, waarin werd opgezegd. Het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap geeft geen recht op restitutie van de contributie en NTFU afdracht.