A A A

Welkom

Welkom op de website van Toervereniging Zoetermeer '77          

                                                                                                          

Nieuws
 


Foto's van de Rode Kruistocht staan nu online album=130


Zaterdag 28 mei Paleizentocht (CT) Laatste Nieuws

Maken we eigenlijk niet een denkfout door ervan uit te gaan dat een paleis altijd een relatie met ons Koninklijk Huis moet hebben? Bij het maken van de routes voor de Paleizentocht heeft de toercommissie deze gedachte dan ook maar snel los gelaten omdat het helemaal niet blijkt mee te vallen om drie routes te maken van 80, 120 en 150km die allemaal langs een echt ‘koninklijk’ paleis komen en die ook nog een beetje dezelfde kant op gaan. Een noodgreep om routes te maken langs een ‘IJspaleis, Vispaleis, Gokpaleis, Eetpaleis of wat voor ander (ordinair?) paleis dan ook was  gelukkig niet nodig, want gelukkig hebben we voldoende kastelen in ons land die alleen al vanwege hun omvang of aanzien prima het predikaat ‘paleis’ kunnen krijgen. Daar zullen jullie het mee moeten doen, maar zeker niet minder interessant als je je wil verdiepen in de historie en achtergrond van al die mooie bouwwerken.
Lees verder……Prikbord


SLIMMER FIETSEN IN GROEPEN

Sneller, handiger, leuker, veiliger.
Op Slimmer Fietsen staan praktische tips over het rijden in groepenOnderwerpen als: anticiperen, ritsen, manoeuvreerruimte, waaier rijden, bochtentechniek, omgaan met krachtsverschil, signalen, rijden in de bergen, afdalen, routeplanning komen aan bod en hoe je dat slim doet. Met tekst en beelden.
www.slimmerfietsen.nl


Core-stability training voor wielrenners

Core-stability. Er wordt veel over gepraat. Zelfs Tom Boonen laat zich fotograferen terwijl hij zijn 'core' aan het trainen is. Maar wat is core-stability eigenlijk? En heeft het zin om het te trainen?
Lees verder……Prikbord


In onze kantine staan div. Toer-MTB-Kinder en Stads fietsen te koop voor "kleine prijsjes". Deze fietsen zijn geheel nagekeken, je kan er zo op weg rijden. Ben je op zoek naar een extra fiets of ben je op zoek naar een goed 2e hands MTB fietsje voor je kleinzoon, kom dan even kijken.


 

Klik op logo of voor meer info op link Sponsors en Adverteerders.

  

 

   

   
     

 

 

 

 

        

 ZZ 

 

 Lees verder……Prikbord

 

Einde van het lidmaatschap. (wettelijk verplichte mededeling op pagina 1 van de website) Gelet op artikel 8, lid 1 van de akte van statutenwijziging inzake: “Toervereniging Zoetermeer’77” eindigt het lidmaatschap door schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie, waarbij beëindiging ingaat op het einde van het verenigingsjaar, waarin werd opgezegd. Het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap geeft geen recht op restitutie van de contributie en NTFU afdracht.