A A A

Welkom


Welkom op de website van Toervereniging Zoetermeer '77          

                                                                                                          

Nieuws


zondag 22 februari Benefietvossenjacht

Veel plezier gehad bij de zondagse vossenjachten? Bij deze willen we jullie graag uitnodigen voor een ‘Benefietsvossenjacht’ in het kader van onze Alpe d’HuZes actie voor de KWF kankerbestrijding. http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/erasmus-mc-team-1/teamactions.aspx
Ook bij regen, wind of sneeuw gaat ‘de jacht’ gewoon door, dit maakt de uitdaging misschien nog wel groter! Je mag (fiets)vrienden en familie ook uitnodigen maar wees snel, voorlopig houden we een maximum van 50 deelnemers aan. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.
Wil je meer informatie? Download de gehele aankondiging bij download/245


Er zijn weer div. nieuwe fietsen e.d. toegevoegd.          
Neem eens een kijkje bij  Te+Koop


Welkom aan onze nieuwe sponsor Praktijk Elkhuizen aan het Schuitwater 21 te Zoetermeer. Het betreft torqsportvoeding Neem dus eens een kijkje op de website.


zondag 15 maart 2015  de Omloop Tom Schouten Wielersport

De Omloop Tom Schouten Wielersport heeft twee afstanden, t.w. 50 km en 100 km.
De inschrijving is inmiddels gestart. Inschrijving op de dag zelf is vooralsnog niet mogelijk.
De start en finish zal plaatsvinden bij wielervereniging H.S.K. Trias aan de Jaap Edenweg 40 in Den Haag.
Meer informatie kunt u vinden op  www.haagseomloop.nl


Toervereniging Zoetermeer ’77 gaat vanaf nu altijd veilig onderweg met Safe-ID.

Wat biedt Safe-ID de leden van Toervereniging Zoetermeer ’77?
In overleg met Nico Offerman mogen wij aan alle leden van Toervereniging Zoetermeer ’77 gratis een Freemium (twv € 2,50) aanbieden waarna je zelf kan bepalen welke activatieperiode je wenst. Safe-ID zal ervoor zorgdragen dat de Freemiums in ruim voldoende aantallen aanwezig zullen zijn tijdens de Nieuwjaarsreceptie begin januari. Normaal kost het activeren van je Safe-ID Tag voor 2 jaar € 7,50, 5 jaar € 12,50 en bij activatie van 10 jaar € 20,-. Wanneer je nu echter bij je bestelling de code ingeeft, ontvang je een korting van 15% over de gehele bestelling.De code is op te vragen bij Nico Offerman.
Lees verder……Prikbord.


Vacature Toercommissie

Lees verder……PrikbordKlik op logo of voor meer info op link Sponsors. 

   

   
       

 

 

 

 

        

 ZZ 

 

 Lees verder……Prikbord

 

Einde van het lidmaatschap. (wettelijk verplichte mededeling op pagina 1 van de website) Gelet op artikel 8, lid 1 van de akte van statutenwijziging inzake: “Toervereniging Zoetermeer’77” eindigt het lidmaatschap door schriftelijke opzegging bij het secretariaat, waarbij beëindiging ingaat op het einde van het verenigingsjaar, waarin werd opgezegd. Het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap geeft geen recht op restitutie van de contributie en NTFU afdracht.