A A A

Welkom

Welkom op de website van Toervereniging Zoetermeer '77          

                                                                                                          

Nieuws


Klim naar de hoogste Top

Deze oproep stond in de Fietspraat van juni met de bedoeling een leuke selfie te sturen waarin je in clubkleding een berg beklimt. Patrick Coers verzamelt de foto's en wij zetten ze in een album op de website.In het kort nog even de spelregels:
Komende zomer zal er weer veel gefietst worden in het buitenland. En bergen zullen daarbij niet bespaard blijven. Daarom dagen we je uit om deze zomer een dan ook, te beklimmen en op de top een foto (selfie) te maken. De regels zijn simpel.   klim naar de hoogste top album=132     
Lees verder >……Prikbord                                                                                        


zondag 3 juli laatste jeugdrit vóór de vakantie.

Wij starten weer uitgerust na de zomervakantie op zondag 28 augustus.
Allemaal een hele fijne vakantie.


woensdag 13 juli Dutch Capitals Tour (WRB) 1425 km

De start is woensdag 13 juli om 10 uur ’s morgens vanuit het clubhuis. Onderweg zijn er drie rustpunten waar deelnemers een warme maaltijd krijgen en even kunnen slapen. Dit slapen zal niet meer dan enkele uurtjes mogen zijn, want iedereen moet zondag 17 juli om 12 uur ’s avonds weer terug zijn. Dit betekend dat de deelnemers 110 uur de tijd hebben om deze tocht te rijden. De snelsten onder hen worden al op vrijdagmiddag 15 juli verwacht bij het clubhuis. De drie rustpunten zijn in Zuid-Limburg, Zwolle en Hoorn.
Lees verder >……Prikbord


Pijlers/Vegers gezocht voor de Fiets 4-Daagse van 16 aug t/m 19 aug.

Het is bijna zover, nog maar 7 weken, en de Fiets 4-Daagse gaat weer van start. Dit jaar van di.16 aug. t/m vrij.19 aug. Dit evenement staat of valt met de inzet van vrijwilligers. Vele hebben zich al aangemeld en we kunnen jullie dan ook melden dat de kantinebezetting/controleposten/ en de inschrijftafel ingevuld zijn. Maarrrrrr….zoals altijd zijn we nog DRINGEND op zoek naar vrijwilligers die willen pijlen en vegen.
Het betreft de korte afstand van 30 km. Hoe makkelijk wil je het hebben.
Wil je ons helpen? Stuur dan een e-mail naar: tc@tvzoetermeer77.nl  welke dag je beschikbaar bent/en of je wilt vegen of pijlen.


Neem ook eens een kijkje bij de door andere aan ons aangeboden tochten. Zie: Specials


SLIMMER FIETSEN IN GROEPEN

Sneller, handiger, leuker, veiliger.
Op Slimmer Fietsen staan praktische tips over het rijden in groepenOnderwerpen als: anticiperen, ritsen, manoeuvreerruimte, waaier rijden, bochtentechniek, omgaan met krachtsverschil, signalen, rijden in de bergen, afdalen, routeplanning komen aan bod en hoe je dat slim doet. Met tekst en beelden.
www.slimmerfietsen.nl


Core-stability training voor wielrenners

Core-stability. Er wordt veel over gepraat. Zelfs Tom Boonen laat zich fotograferen terwijl hij zijn 'core' aan het trainen is. Maar wat is core-stability eigenlijk? En heeft het zin om het te trainen?
Lees verder……Prikbord


In onze kantine staan div. Toer-MTB-Kinder en Stads fietsen te koop voor "kleine prijsjes". Deze fietsen zijn geheel nagekeken, je kan er zo op weg rijden. Ben je op zoek naar een extra fiets of ben je op zoek naar een goed 2e hands MTB fietsje voor je kleinzoon, kom dan even kijken.


 

Klik op logo of voor meer info op link Sponsors en Adverteerders.

  

 

   

   
     

 

 

 

 

        

 ZZ 

 

 Lees verder >……Prikbord

 

Einde van het lidmaatschap. (wettelijk verplichte mededeling op pagina 1 van de website) Gelet op artikel 8, lid 1 van de akte van statutenwijziging inzake: “Toervereniging Zoetermeer’77” eindigt het lidmaatschap door schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie, waarbij beëindiging ingaat op het einde van het verenigingsjaar, waarin werd opgezegd. Het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap geeft geen recht op restitutie van de contributie en NTFU afdracht.