A A A

Welkom


Welkom op de website van Toervereniging Zoetermeer 77          

                                                                                                          

Nieuws
 


zaterdag 31 december Oliebollentocht(CT)


Weet je geen maat van je clubshirt? Kom dan naar de pasmiddag op zondag 11 december van 12..00 uur tot 14.00 uur.
Lees verder >……Prikbord


                                       De Buitencode bestaat uit vijf regels:
* Wees vriendelijk, geef elkaar de ruimte en minder je vaart
* Voel je verantwoordelijk voor je eigen gedrag richting natuur en haar gebruikers
* Durf een ander aan te spreken op zijn gedrag
* Sportief bewegen in de natuur doe je veilig, draag bescherming
* Blijf op de paden en geef natuur de ruimte
 
http://www.ntfu.n/Nlieuws/Buitencode.aspx    en
https://www.youtube.com/watch?v=xmYr1xKu0Ig#action=share
 
Lees verder >……Prikbord

De foto's van de jeugdmiddag zijn te bekijken in ons fotoalbum: album=144


Lansingpad dicht voor fietsers

Het Zoetermeerse Lan­singpad is van maandag 14 november tot en met vrijdag 16 december af­gesloten voor fietsers. In die periode wordt de CO2-leiding onder de Al2 en de spoorlijn Utrecht-Den Haag verlegd. Dit geldt voor het gedeelte tussen het Vernispad in Zoetermeer en het Crae­nenborgpad in Lansin­gerland (nabij de Al2). Fietsers worden via bor­den omgeleid. In de periode van 16 januari tot en met 17 februari 2017 wordt het fietspad opnieuw afgesloten voor werkzaamheden een de leiding.


  Belangrijk Nieuws  NTFU   Ledenpas for Life

Let op: je huidige NTFU-ledenpas – waar je o.a. korting mee krijgt bij toertochten – blijft voor altijd geldig. Je ontvangt in januari dus geen nieuwe ledenpas.
Door de komst van Scan&Go is de ledenpas met een jaartal erop overbodig geworden. Daarnaast vind je sinds kort via Fietssport.nl ook je ledenpas digitaal. Maak hiervoor een basic account aan op Fietssport.nl en voer op de pagina ‘mijn gegevens’ je NTFU-lidnummer in. De barcode die je ziet is je ledenpas, maar dan op je mobiel – handig! Leden die in 2017 lid worden van de vereniging ontvangen nog wel een ledenpas,deze is ook 'for life'. Daarom blijft de ledenpas die op dit moment in je portemonnee of fietstasje zit geldig zolang je lid bent.


De altijd spectaculaire Vossenjachten zijn weer begonnen!

Met een drone is van de eerste Vossenjacht een film gemaakt. Deze leuke film is te bekijken op YouTube.

https://m.youtube.com/watch?v=bdq4I-NXDY4&feature=share


De Webshop www.kleding.tvzoetermeer77.nl  is weer bijgewerkt. Als er iets niet op voorraad is dan graag een e-mail sturen aan kleding@tvzoetermeer77.nl


Neem eens een kijkje bij Specials, hier worden mooie toertochten geplaatst die ons zijn aangeboden door andere verenigingen.
Ook  onze tochten worden bij andere verenigingen onder de aandacht van leden gebracht en zo kunnen we elkaar een beetje helpen.               


SLIMMER FIETSEN IN GROEPEN

Sneller, handiger, leuker, veiliger.
Op Slimmer Fietsen staan praktische tips over het rijden in groepenOnderwerpen als: anticiperen, ritsen, manoeuvreerruimte, waaier rijden, bochtentechniek, omgaan met krachtsverschil, signalen, rijden in de bergen, afdalen, routeplanning komen aan bod en hoe je dat slim doet. Met tekst en beelden.
www.slimmerfietsen.nl


In onze kantine staan div. Toer-MTB-Kinder en Stads fietsen te koop voor "kleine prijsjes". Deze fietsen zijn geheel nagekeken, je kan er zo op weg rijden. Ben je op zoek naar een extra fiets of  naar een goed 2e hands MTB fietsje voor je kleinzoon/dochter, kom dan even kijken.


 

Klik op logo of voor meer info op link Sponsors en Adverteerders.

  

 

     
 

 

     

 

   

 

 

 

 

        

 ZZ 

 

 Lees verder >……Prikbord

 

Einde van het lidmaatschap. (wettelijk verplichte mededeling op pagina 1 van de website) Gelet op artikel 8, lid 1 van de akte van statutenwijziging inzake: “Toervereniging Zoetermeer’77” eindigt het lidmaatschap door schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie, waarbij beëindiging ingaat op het einde van het verenigingsjaar, waarin werd opgezegd. Het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap geeft geen recht op restitutie van de contributie en NTFU afdracht.