A A A

Welkom


Welkom op de website van Toervereniging Zoetermeer '77          

                                                                                                          

Nieuws


 Als blijk van waardering voor zijn buitengewone inzet in de Toercommissie is tijdens de Algemene Leden Vergadering van 18 nov. j.l. beoemd als Lid van Verdienste Pim Clotscher. Pim van harte gefeliciteerd en wij hopen dat we nog vele jaren een beroep op je te kunnen en mogen doen.


Clubhuis gesloten op woensdag

Gezien de geringe belangstelling op de woensdag (Recreanten) zal  het clubhuis vanaf 29 oktober 2014 op die dag GESLOTEN zijn. Wij beginnen dan weer op de woensdag voor de openingsrit in 2015. Met vriendelijke groeten,Max.


De Strandloper laat ons weten ........Einde seizoen

De strandtenten worden leeggehaald en afgebroken. Het seizoen is voorbij. Ook voor de Fiets en Geniet Recreanten op woensdagochtend is het "einde seizoen". Iedereen mag natuurlijk gewoon blijven fietsen, maar de vaste voorrijders zorgen tijdens de wintermaanden niet voor begeleiding.


Welkom aan onze nieuwe sponsors t.w. van der Velden Tweewielers aan de Velddreef in Zoetermeer, die voor een klein bedrag je fiets ter reparatie ook halen en brengen en KFS, een jonge beloftevolle wielrenner die vanwege blessures is gestopt en nu mechaniker is bij wielerteams en een webshop is begonnen. Neem eens een kijkje op de website door op het logo te klikken. Zie Sponsoren en Adverteerders.
"De Echte Wielrenner laat van zich horen"

 

 Lees verder……Prikbord


Tour for Life 2015: Spectaculaire finish in Rotterdam

In 2015 zal Tour for Life, waarbij wielrenners in acht dagen van Noord-Italië naar Nederland fietsen, op spectaculaire wijze finishen in Rotterdam. De havenstad is de thuisstad van Daniel den Hoed Stichting, het goede doel waarvoor deelnemers fietsen. De route leidt in 2015 ook langs klassiekers als de Col de la Madeleine en Grand Ballon leiden, nieuw zijn Col du Galibier en La Redoute, bekend uit Luik-Bastenaken-Luik.
Lees verder……Prikbord


Vacature Toercommissie

Lees verder……Prikbord


GPS Ledenpakket
Alle leden van de NTFU kunnen individueel een willekeurig toestel bij WayPoint aanschaffen voor de op dat moment geldende winkelprijs (www.gps.nl). Op vertoon van een NTFU ledenpas ontvang je gratis het Ledenpakket:


Clubkleding bestellen let op!

Wilt u clubkleding bestellen? Het internetadres is gewijzigd in kleding.tvzoetermeer77.nl
Heeft u vragen over clubkleding? Hiervoor is een e-mailadres toegevoegd kleding@tvzoetermeer77.nl.


Zoekt u een andere fiets, voor uzelf, zoon of dochter?
Kijk dan even bij  TE KOOP er zijn div. "nieuwe" fietsen toegevoegd.


Klik op logo of voor meer info op link Sponsors. 

   

     
         

 

 

 

 

        

 ZZ 

 

 Lees verder……Prikbord

 

Einde van het lidmaatschap. (wettelijk verplichte mededeling op pagina 1 van de website) Gelet op artikel 8, lid 1 van de akte van statutenwijziging inzake: “Toervereniging Zoetermeer’77” eindigt het lidmaatschap door schriftelijke opzegging bij het secretariaat, waarbij beëindiging ingaat op het einde van het verenigingsjaar, waarin werd opgezegd. Het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap geeft geen recht op restitutie van de contributie en NTFU afdracht.