A A A

Welkom


Welkom op de website van Toervereniging Zoetermeer 77          

                                                                                                          

Nieuws
 


zaterdag 25 februari  Proloog & Ontbijt Laatste Nieuws(CT)

‘t Is traditie wat de klok slaat...
Vol verwachting beginnen we de start van ons jubileumjaar met de  Proloog & ontbijt, dat verreden wordt in de traditionele vorm van het ‘Klavertje Vier’ - een (voor sommigen?) hernieuwde kennismaking met de mooie fietsomgeving van Zoetermeer.

Let op! De gewijzigde aanvangstijd voor het ontbijt is 8.45 uur.  Start Proloog om 9.30 uur. Opgeven voor het ontbijt kan tot a.s. woensdag: ontbijt@tvzoetermeer77.nl

Lees verder >……Prikbord


Inschrijving Start2Bike geopend    

De sportieve fiets is populair. Veel mensen kopen vol enthousiasme een mountainbike  maar komen er al gauw achter dat remmen, schakelen en in balans blijven op zo’n fiets wel wat anders is dan fietsen op een gewone fiets. Om te voorkomen dat je enthousiasme wegebt en je fiets werkeloos in de schuur komt te staan, kun je deelnemen aan Start2Bike. Een laagdrempelig trainingsprogramma waarbij je in 4 trainingen meer controle over je fiets krijgt.

Lees verder >……Prikbord


Waypoint heeft gedurende de maand februari in verband met een aantal landelijke en regionale beurzen beursaanbiedingen voor een aantal fiets-GPS toestellen. Wil je van dit voordeel gebruik maken, wacht dan niet te lang.

Lees verder >……Prikbord


zaterdag 4 maart Duinentocht (CT)

100 km  09:00 / 09:05 uur
 75 km   09:10 uur
50 km   10:00 uur

Nadere gegevens volgens z.s.m.


maandag 20 maart Algemene Leden Vergadering

Ook op deze vergadering staan we weer voor  belangrijke beslissingen  maar daarover t.z.t. meer informatie. Wil je weten hoe we er financieel voorstaan? Kom dan op maandag 20 maart naar de club. Aanvang 20.00 uur. Zet deze datum vast in je agenda.


donderdag 23 maart Lichtjestocht (MT-CT)

Start 19:00 uur. Na afloop kantine open voor Toerders en MTB

Nadere gegevens volgens z.s.m.


Wij willen met  de "Stichting Wielerpromotie Het Goene Hart" tot een samenwerkingsverband te komen. De Stichting gaat hulp en vrijwilligers leveren en v.v.. Uiteraard zijn wij hier heel blij mee.Het belang is bij MTB en Toer.

 www.wielerpromotie-hetgroenehart.nl        


                           De Buitencode bestaat uit vijf regels:
* Wees vriendelijk, geef elkaar de ruimte en minder je vaart
* Voel je verantwoordelijk voor je eigen gedrag richting natuur en haar gebruikers
* Durf een ander aan te spreken op zijn gedrag
* Sportief bewegen in de natuur doe je veilig, draag bescherming
* Blijf op de paden en geef natuur de ruimte
 
http://www.ntfu.n/Nlieuws/Buitencode.aspx    en
https://www.youtube.com/watch?v=xmYr1xKu0Ig#action=share
 
Lees verder >……Prikbord

  Belangrijk Nieuws  NTFU   Ledenpas for Life

Let op: je huidige NTFU-ledenpas – waar je o.a. korting mee krijgt bij toertochten – blijft voor altijd geldig. Je ontvangt in januari dus geen nieuwe ledenpas.
Door de komst van Scan&Go is de ledenpas met een jaartal erop overbodig geworden. Daarnaast vind je sinds kort via Fietssport.nl ook je ledenpas digitaal. Maak hiervoor een basic account aan op Fietssport.nl en voer op de pagina ‘mijn gegevens’ je NTFU-lidnummer in. De barcode die je ziet is je ledenpas, maar dan op je mobiel – handig! Leden die in 2017 lid worden van de vereniging ontvangen nog wel een ledenpas,deze is ook 'for life'. Daarom blijft de ledenpas die op dit moment in je portemonnee of fietstasje zit geldig zolang je lid bent.


De Webshop www.kleding.tvzoetermeer77.nl  is weer bijgewerkt. Als er iets niet op voorraad is dan graag een e-mail sturen aan kleding@tvzoetermeer77.nl


Neem eens een kijkje bij Specials, hier worden mooie toertochten geplaatst die ons zijn aangeboden door andere verenigingen.
Ook  onze tochten worden bij andere verenigingen onder de aandacht van leden gebracht en zo kunnen we elkaar een beetje helpen.               


SLIMMER FIETSEN IN GROEPEN

Sneller, handiger, leuker, veiliger.
Op Slimmer Fietsen staan praktische tips over het rijden in groepenOnderwerpen als: anticiperen, ritsen, manoeuvreerruimte, waaier rijden, bochtentechniek, omgaan met krachtsverschil, signalen, rijden in de bergen, afdalen, routeplanning komen aan bod en hoe je dat slim doet. Met tekst en beelden.
www.slimmerfietsen.nl


In onze kantine staan div. Toer-MTB-Kinder en Stads fietsen te koop voor "kleine prijsjes". Deze fietsen zijn geheel nagekeken, je kan er zo op weg rijden. Ben je op zoek naar een extra fiets of  naar een goed 2e hands MTB fietsje voor je kleinzoon/dochter, kom dan even kijken.


 

Klik op logo of voor meer info op link Sponsors en Adverteerders.

 

 

  

 

   

 

 

 

   

 

   

Lees verder >……Prikbord

 

Einde van het lidmaatschap. (wettelijk verplichte mededeling op pagina 1 van de website) Gelet op artikel 8, lid 1 van de akte van statutenwijziging inzake: “Toervereniging Zoetermeer’77” eindigt het lidmaatschap door schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie, waarbij beëindiging ingaat op het einde van het verenigingsjaar, waarin werd opgezegd. Het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap geeft geen recht op restitutie van de contributie en NTFU afdracht.