A A A

Welkom

 

Welkom op de website van Toervereniging Zoetermeer 77

                                                                                                    

Nieuwszondag 31 december Oliebollentocht

Op de laatste dag van het jaar weer onze traditionele oliebollentocht. Noteer alvast in je agenda.
Nadere gegevens volgen.


Onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie zal worden gehouden op zondag 7 januari.

Jullie zijn van harte welkom tussen 15.30 en 17.30 uur voor een hapje en een drankje.


De Gemeente Zoetermeer heeft een 4-tal brochures uitgebracht die betrekking hebben op.....

het fit en gezond ouder worden. Vind je het leuk om te lezen ? Bij Documenten onder de noemer Med.Netwerk ZM zijn deze 4 brochures te downloaden.


Toer en MTB clubkleding weer volop verkrijgbaar

Windstoppers-sokken - handschoenen - armstukken - beenwarmers of andere clubkleding? Het is allemaal verkrijgbaar in onze webshop.Of stuur een e-mail aan:kleding@tvzoetermeer77.nl


In onze kantine staan div. Toer-MTB-Kinder en Stads fietsen te koop voor "kleine prijsjes". Deze fietsen zijn geheel nagekeken, je kan er zo op weg rijden. Ben je op zoek naar een extra fiets of  naar een goed 2e hands MTB fietsje voor je kleinzoon/dochter, kom dan even kijken.


Veiligheid: de feiten

Gelezen op de site van de NTFU

Het onderwerp veiligheid en ergernissen in het verkeer is momenteel weer erg actueel in de media, zeker na een aantal dodelijke ongevallen van wielrenners. Het geeft maar weer aan dat je als fietser kwetsbaar bent in het verkeer. We vertellen je graag over de feiten, wat je zelf kunt doen en wat de NTFU doet op het gebied van veiligheid.
Lees verder >……Prikbord


Klik op logo of voor meer info op link Sponsors en Adverteerders.

   

 

 

 
     

Lees verder >……Prikbord

Einde van het lidmaatschap. (wettelijk verplichte mededeling op pagina 1 van de website) Gelet op artikel 8, lid 1 van de akte van statutenwijziging inzake: “Toervereniging Zoetermeer’77” eindigt het lidmaatschap door schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie, waarbij beëindiging ingaat op het einde van het verenigingsjaar, waarin werd opgezegd. Het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap geeft geen recht op restitutie van de contributie en NTFU afdracht.