A A A

Welkom

 

Welkom op de website van Toervereniging Zoetermeer 77

                                                                                                      

Nieuws
 


dinsdag 15 augustus t/m/ vrijdag 18 augustus Fiets 4-Daagse

Foto's van de eerste dag staan in ons fotoalbum F4D 1e dag


vrijdag 18 augustus jubileum BBQ

Leden die zich hiervoor hebben opgegeven worden om 18.45 uur verwacht.


zondag 20 augustus  naar de Vlaamse Ardennen (CT)

Zoals reeds eerder al is aangekondigd kunnen de liefhebbers een tocht mee fietsen door de Vlaamse Ardennen. De streek is globaal tussen Oudenaarde, Geraardsbergen en Ronse, bekend van de Vlaamse Voorjaarsklassiekers zoals Omloop het Volk, Kuurne-Brussel-Kuurne, E3 prijs Harelbeke, Dwars door Vlaanderen en de Ronde van Vlaanderen.Er zijn voor de gelegenheid een tweetal routes in de maak, een klassieke route met kasseien en een “asfalt”- route zonder kasseien, met uitzondering van de Muur van Geraardsbergen omdat daar de rust is gepland. 

Lees verder >……Prikbord


zaterdag 26 en zondag 27 augustus  Mountainbike Benelux Cup 

Het mountainbikeparcours in Zoetermeer staat in het weekeinde van 26 en 27 augustus in het teken van de SsangYong Benelux Cup. De allerbeste mountainbikers uit België, Nederland en Luxemburg rijden dan hun wedstrijden. Op zaterdag- en zondagmiddag krijgt de 'gewone' mountainbiker ook de unieke mogelijkheid om een echte wedstrijd te rijden over het mtb-parcours, tijdens de funklassen. Meet je in een van de licentiewedstrijden aan andere bikers op snelheid, bochtenwerk of klimtechniek. Of probeer je bikevrienden tijdens de funklasse jeugd (zaterdag), heren of dames (zaterdag) 'officieel' af te troeven. Iedereen die mountainbiken leuk vindt is namelijk welkom in een van de funklassen, zonder KNWU-licentie!

SnowWorld en TVZ'77 maken als partners dit evenement mede mogelijk en organiseren zelf ook activiteiten tijdens het Benelux Cup weekeinde. Genoeg mountainbikeplezier dus, voor zowel deelnemers als toeschouwers.
Meer info over de Benelux Cup en inschrijven voor alle klassen: www.whgh.nl

Meer info over het vrijwilligerswerk:  http://wielerpromotie-hetgroenehart.nl/site/vrijwilligers/ 


Veiligheid: de feiten

Gelezen op de site van de NTFU

Het onderwerp veiligheid en ergernissen in het verkeer is momenteel weer erg actueel in de media, zeker na een aantal dodelijke ongevallen van wielrenners. Het geeft maar weer aan dat je als fietser kwetsbaar bent in het verkeer. We vertellen je graag over de feiten, wat je zelf kunt doen en wat de NTFU doet op het gebied van veiligheid.
Lees verder >……Prikbord


Toer en MTB clubkleding weer volop verkrijgbaar

Als het seizoen begint, wil je graag met een schone lei beginnen en wil je nieuwe sokken - handschoenen - armstukken - beenwarmers of andere clubkleding. Het is allemaal weer verkrijgbaar in onze webshop.Of stuur een e-mail aan:kleding@tvzoetermeer77.nl


Bij Specials zijn veel nieuwe tochten toegevoegd!

Neem eens een kijkje bij Specials, hier worden mooie toertochten geplaatst die ons zijn aangeboden door andere verenigingen.
Ook  onze tochten worden bij andere verenigingen onder de aandacht van leden gebracht en zo kunnen we elkaar een beetje helpen.   


Wij willen met  de "Stichting Wielerpromotie Het Goene Hart" tot een samenwerkingsverband te komen. De Stichting gaat hulp en vrijwilligers leveren en v.v.. Uiteraard zijn wij hier heel blij mee.Het belang is bij MTB en Toer.

 www.wielerpromotie-hetgroenehart.nl        


In onze kantine staan div. Toer-MTB-Kinder en Stads fietsen te koop voor "kleine prijsjes". Deze fietsen zijn geheel nagekeken, je kan er zo op weg rijden. Ben je op zoek naar een extra fiets of  naar een goed 2e hands MTB fietsje voor je kleinzoon/dochter, kom dan even kijken.


Klik op logo of voor meer info op link Sponsors en Adverteerders.

 

Lees verder >……Prikbord

Einde van het lidmaatschap. (wettelijk verplichte mededeling op pagina 1 van de website) Gelet op artikel 8, lid 1 van de akte van statutenwijziging inzake: “Toervereniging Zoetermeer’77” eindigt het lidmaatschap door schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie, waarbij beëindiging ingaat op het einde van het verenigingsjaar, waarin werd opgezegd. Het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap geeft geen recht op restitutie van de contributie en NTFU afdracht.