A A A

Welkom

Welkom op de website van Toervereniging Zoetermeer '77          

                                                                                                          

Nieuws


Foto's van de Geuzentocht zijn te bekijken in ons fotoalbum album=139


Een gewaarschuwd mens.....

Lees verder >……Prikbord


Kennismakingscursus voor de jeugd start op 2 oktober

Op zondag 2 oktober start er weer een kennismakingscursus voor JEUGD-TOER en JEUGD-MTB. De cursus duurt 4 weken, elke week op zondagochtend startend om 10.00 uur vanaf ons clubhuis. Rond 12 uur is de kennismaking dag afgelopen. De kosten bedragen €5,00 voor de volledige 4 weken. Wil je meedoen stuur dan een e-mail met je naam/leeftijd/adres/tel. en welke afd. Toer of MTB naar: jeugd@tvzoetermeer77.nl


dinsdag 25 oktober nALV

Noteer deze datum alvast in je agenda. Aanvang 20.00 uur.


Andere regels let op!

Op de roeibaan aan de Rottemeren worden van 15 augustus t/m 3 september de wereld kampioenschappen roeien gehouden. Er gelden in deze periode andere regels voor het verkeer dus ook voor fietsers.


Neem eens een kijkje bij Specials, hier worden mooie toertochten geplaatst die ons zijn aangeboden door andere verenigingen.
Ook  onze tochten worden bij andere verenigingen onder de aandacht van leden gebracht en zo kunnen we elkaar een beetje helpen.                     


Introducing: Garmin Connect integratie op CycleWE

We zijn blij om het meest populaire feature verzoek van de CycleWE community toe te voegen aan de app - een integratie met het Garmin Connect platform.
Door middel van deze nieuwe integratie kun je jouw CycleWE profiel verbinden met Garmin Connect. Zo zullen alle nieuwe Garmin ritten automatisch gesynchroniseerd naar je CycleWE account. Dit betekent dat je vanaf nu je eigen Garmin fietscomputer kunt gebruiken om al je groepsritten te tracken.
We horen graag je mening over deze nieuwe functionaliteit! Laat het ook aan ons weten als je problemen ondervindt, we zijn hier om te helpen!

Lees verder...


SLIMMER FIETSEN IN GROEPEN

Sneller, handiger, leuker, veiliger.
Op Slimmer Fietsen staan praktische tips over het rijden in groepenOnderwerpen als: anticiperen, ritsen, manoeuvreerruimte, waaier rijden, bochtentechniek, omgaan met krachtsverschil, signalen, rijden in de bergen, afdalen, routeplanning komen aan bod en hoe je dat slim doet. Met tekst en beelden.
www.slimmerfietsen.nl


Core-stability training voor wielrenners

Core-stability. Er wordt veel over gepraat. Zelfs Tom Boonen laat zich fotograferen terwijl hij zijn 'core' aan het trainen is. Maar wat is core-stability eigenlijk? En heeft het zin om het te trainen?
Lees verder……Prikbord


In onze kantine staan div. Toer-MTB-Kinder en Stads fietsen te koop voor "kleine prijsjes". Deze fietsen zijn geheel nagekeken, je kan er zo op weg rijden. Ben je op zoek naar een extra fiets of  naar een goed 2e hands MTB fietsje voor je kleinzoon/dochter, kom dan even kijken.


 

Klik op logo of voor meer info op link Sponsors en Adverteerders.

  

 

   

   
     

 

 

 

 

        

 ZZ 

 

 Lees verder >……Prikbord

 

Einde van het lidmaatschap. (wettelijk verplichte mededeling op pagina 1 van de website) Gelet op artikel 8, lid 1 van de akte van statutenwijziging inzake: “Toervereniging Zoetermeer’77” eindigt het lidmaatschap door schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie, waarbij beëindiging ingaat op het einde van het verenigingsjaar, waarin werd opgezegd. Het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap geeft geen recht op restitutie van de contributie en NTFU afdracht.