A A A

Welkom

Welkom op de website van Toervereniging Zoetermeer '77          

                                                                                                          

Nieuws

 


zaterdag 6 augustus Hobbeltjestocht (CT)

Het evenement waar velen een haat-liefde verhouding mee hebben. De Toercommissie zal proberen er voor iedereen een goed te volbrengen, uitdagende en leuke tocht van te maken.

120 km   09:00 uur    CT-C   90 km   09:30 uur  CT-D+E     60 km   10:00 uur    CT-F

Nadere gegevens volgen

dinsdag 16 t/m vrij 19 augustus Rabobank Fiets 4-Daagse

Lees verder>.....>Welkom


Klim naar de hoogste Top

Deze oproep stond in de Fietspraat van juni met de bedoeling een leuke selfie te sturen waarin je in clubkleding een berg beklimt. Patrick Coers verzamelt de foto's en wij zetten ze in een album op de website.In het kort nog even de spelregels:
Komende zomer zal er weer veel gefietst worden in het buitenland. En bergen zullen daarbij niet bespaard blijven. Daarom dagen we je uit om deze zomer een dan ook, te beklimmen en op de top een foto (selfie) te maken. De regels zijn simpel.   klim naar de hoogste top album=132     
Lees verder >……Prikbord     


Elke donderdagavond Techniek-MTB training

Wist je dat Leo Meewisse elke donderdagavond om 19.00 uur Techniek-MTB training geeft?      


Neem eens een kijkje bij Specials, hier worden mooie toertochten geplaatst die ons zijn aangeboden door andere verenigingen.
Ook  onze tochten worden bij andere verenigingen onder de aandacht van leden gebracht en zo kunnen we elkaar een beetje helpen.                     


SLIMMER FIETSEN IN GROEPEN

Sneller, handiger, leuker, veiliger.
Op Slimmer Fietsen staan praktische tips over het rijden in groepenOnderwerpen als: anticiperen, ritsen, manoeuvreerruimte, waaier rijden, bochtentechniek, omgaan met krachtsverschil, signalen, rijden in de bergen, afdalen, routeplanning komen aan bod en hoe je dat slim doet. Met tekst en beelden.
www.slimmerfietsen.nl


Core-stability training voor wielrenners

Core-stability. Er wordt veel over gepraat. Zelfs Tom Boonen laat zich fotograferen terwijl hij zijn 'core' aan het trainen is. Maar wat is core-stability eigenlijk? En heeft het zin om het te trainen?
Lees verder……Prikbord


In onze kantine staan div. Toer-MTB-Kinder en Stads fietsen te koop voor "kleine prijsjes". Deze fietsen zijn geheel nagekeken, je kan er zo op weg rijden. Ben je op zoek naar een extra fiets of ben je op zoek naar een goed 2e hands MTB fietsje voor je kleinzoon, kom dan even kijken.


 

Klik op logo of voor meer info op link Sponsors en Adverteerders.

  

 

   

   
     

 

 

 

 

        

 ZZ 

 

 Lees verder >……Prikbord

 

Einde van het lidmaatschap. (wettelijk verplichte mededeling op pagina 1 van de website) Gelet op artikel 8, lid 1 van de akte van statutenwijziging inzake: “Toervereniging Zoetermeer’77” eindigt het lidmaatschap door schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie, waarbij beëindiging ingaat op het einde van het verenigingsjaar, waarin werd opgezegd. Het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap geeft geen recht op restitutie van de contributie en NTFU afdracht.