A A A

Welkom


Welkom op de website van Toervereniging Zoetermeer '77          

                                                                                                          

Nieuws

 


zaterdag 30 mei Paleizentocht (CT)

Gezien het feit dat we eigenlijk langs veel meer kastelen komen dan paleizen, kunnen we de tocht beter paleizen- en kastelentocht noemen. Er worden 3 afstanden aangeboden – 80, 120 en 150 km.

Lees verder……Prikbord


NOODKREET!!!!! NOODKREET!!!!! NOODKREET!!!!! NOODKREET!!!!!

De spoeling was al dun maar er is een GROOT probleem ontstaan!!

De dames die op zondag de kantine draaiende houden zijn  uitgeschakeld. Ineke Coers is vrijdag onverwacht opgenomen in het ziekenhuis en Ria Wilderom wordt a.s. dinsdag wegens hartproblemen opgenomen. Beide dames zijn dus de komende weken niet beschikbaar voor kantinediensten.

Wij doen dan ook een dringende oproep op onze leden om je (tijdelijk) beschikbaar te stellen om op zondag een keer kantinedienst te draaien van 10.00 tot 14.00 uur, zodat de kantine open kan blijven.
Opgeven kan bij: gofferman@casema.nl of info@tvzoetermeer77.nl


Er is bij Toertochten 2015 een nieuwe link geplaatst t.w. Specials Hier zal info geplaatst worden over  fietstochten met betrekking tot goede doelen en/of leuke fietstochten die ons door andere verenigingen worden toegezonden.

De link Te Koop is komen te vervallen omdat niet duidelijk is wanneer iets was verkocht en daardoor een onoverzichtelijke pagina ontstond.Wij heten onze nieuwe sponsor Pieters Bouwtechniek van harte welkom.
Neem eens een kijkje op de site pietersbouwtechniek.nl/


De nieuwe NTFU Ledenpas 2015 ligt voor je klaar in de kantine en is vanaf heden af te halen als het clubhuis open is.

 
Met de NTFU Kalender app kun je altijd en overal de meest complete én actuele toertochtenkalender van Nederland raadplegen.
Alle NTFU toertochten op je mobiel
  • Zoeken naar toertochten in jouw regio op basis van GPS of postcode
  • Selecteer toertochten passend bij jouw voorkeuren: mountainbiketochten, vrije toertochten of recreatieve tochten
  • Plannen maken voor het hele seizoen
  • Altijd up-to-date     Kalender/Kalenderapp.


Klik op logo of voor meer info op link Sponsors en Adverteerders. 

 

   

   

     

 

 

 

 

        

 ZZ 

 

 Lees verder……Prikbord

 

Einde van het lidmaatschap. (wettelijk verplichte mededeling op pagina 1 van de website) Gelet op artikel 8, lid 1 van de akte van statutenwijziging inzake: “Toervereniging Zoetermeer’77” eindigt het lidmaatschap door schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie, waarbij beëindiging ingaat op het einde van het verenigingsjaar, waarin werd opgezegd. Het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap geeft geen recht op restitutie van de contributie en NTFU afdracht.