A A A

Welkom

 

Welkom op de website van Toervereniging Zoetermeer 77

                                                                                                    

Nieuws


zaterdag 24 februari start het fietsseizoen met ontbijt en Proloog(CT) 

De winter is gelukkig weer voorbij. De hoogste tijd voor de jaarlijkse Proloog. Deze wordt, zoals de traditie wil, vooraf gegaan met het jaarlijks ontbijt.Om hieraan deel te nemen is vooraf inschrijven een must. Dit kan via de lijst in de kantine of stuur een e-mail aan info@tvzoetermeer77.nl: ik kom ontbijten
Het ontbijt start om 9.00 uur en om 9.30 uur starten de deelnemers voor de 90 km. De 60 km en 40 km. starten om 10.00 uur.
Lees verder >……Prikbord


zaterdag 3 maart Duinentocht (CT)


Nadere gegevens volgen.


maandag 19 maart Algemene Leden Vergadering


Op deze vergadering zal o.a. aandacht worden besteed aan de plannen van SnowWorld.Noteer deze datum alvast in je agenda.


donderdag 22 maart Lichtjestocht (MT-CT)


Start 19.00 uur. Na afloop is de  kantine open.Nadere gegevens volgen


MTB kalender 2018 is nu te downloaden 

MTB kalender/voorrijders 2018


Het nieuwe fietsseizoen komt eraan, tijd voor nieuwe kleding?
Toer en MTB clubkleding weer volop verkrijgbaar

Windstoppers-sokken - handschoenen - armstukken - beenwarmers of andere clubkleding? Het is allemaal verkrijgbaar in onze webshop.Of stuur een e-mail aan:kleding@tvzoetermeer77.nl


In onze kantine staan div. Toer-MTB-Kinder en Stads fietsen te koop voor "kleine prijsjes". Deze fietsen zijn geheel nagekeken, je kan er zo op weg rijden. Ben je op zoek naar een extra fiets of  naar een goed 2e hands MTB fietsje voor je kleinzoon/dochter, kom dan even kijken.


Veiligheid: de feiten

Gelezen op de site van de NTFU

Het onderwerp veiligheid en ergernissen in het verkeer is momenteel weer erg actueel in de media, zeker na een aantal dodelijke ongevallen van wielrenners. Het geeft maar weer aan dat je als fietser kwetsbaar bent in het verkeer. We vertellen je graag over de feiten, wat je zelf kunt doen en wat de NTFU doet op het gebied van veiligheid.
Lees verder >……Prikbord


Klik op logo of voor meer info op link Sponsors en Adverteerders.

   

 

 

 
     

Lees verder >……Prikbord

Einde van het lidmaatschap. (wettelijk verplichte mededeling op pagina 1 van de website) Gelet op artikel 8, lid 1 van de akte van statutenwijziging inzake: “Toervereniging Zoetermeer’77” eindigt het lidmaatschap door schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie, waarbij beëindiging ingaat op het einde van het verenigingsjaar, waarin werd opgezegd. Het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap geeft geen recht op restitutie van de contributie en NTFU afdracht.