A A A

Welkom


Welkom op de website van Toervereniging Zoetermeer 77

                                                                                                    

Nieuws


Helaas is het op dit moment niet mogelijk om aan te melden als nieuw lid via de website. Wij hopen dat dit probleem zo spoedig mogelijk is verholpen. Bij documenten kunt u de papieren versie van het inschrijfformulier downloaden en ingevuld e-mailen naar ledenadministratie@tvzoetermeer77.nl
Sorry voor het ongemak.


Foto's van de FitPoint-Geestegondentocht kan je hier bekijken.


zaterdag 21 april Kristal- en Zilvertocht (CT)

Laatste nieuws over de Kristal-en Zilvertocht op het ……Prikbord


MTB kalender 2018 is nu te downloaden 

MTB kalender/voorrijders 2018


Voorrijderslijst Toergroep B 2018 is nu te downloaden

Voorrijderslijst Toergroep B


Vrijwilligers gezocht voor div. vacatures

De Toercommissie kan nu het seizoen weer voor de deur staat, nog wel wat versterking gebruiken. Vind jij het leuk om routes te bedenken, te controleren en/of wil je jezelf op een andere manier inzetten bij de toercommissie?
Neem dan contact op met de toercommissie, e-mail: tc@tvzoetermeer77.nl


Ook zijn er diverse vacatures voor o.a.:
Persberichten schrijven en versturen? Nieuwsbrieven maken en versturen.
Als jij interesse hebt in één van deze vacatures of wil je eerst inlichtingen, klik hier


Het nieuwe fietsseizoen komt eraan, tijd voor nieuwe kleding?
Toer en MTB clubkleding weer volop verkrijgbaar

Windstoppers-sokken - handschoenen - armstukken - beenwarmers of andere clubkleding? Het is allemaal verkrijgbaar in onze webshop.Of stuur een e-mail aan:kleding@tvzoetermeer77.nl


In onze kantine staan div. Toer-MTB-Kinder en Stads fietsen te koop voor "kleine prijsjes". Deze fietsen zijn geheel nagekeken, je kan er zo op weg rijden. Ben je op zoek naar een extra fiets of  naar een goed 2e hands MTB fietsje voor je kleinzoon/dochter, kom dan even kijken.


Veiligheid: de feiten

Gelezen op de site van de NTFU

Het onderwerp veiligheid en ergernissen in het verkeer is momenteel weer erg actueel in de media, zeker na een aantal dodelijke ongevallen van wielrenners. Het geeft maar weer aan dat je als fietser kwetsbaar bent in het verkeer. We vertellen je graag over de feiten, wat je zelf kunt doen en wat de NTFU doet op het gebied van veiligheid.
Lees verder >……Prikbord


Klik op logo of voor meer info op link Sponsors en Adverteerders.

   

 

 

 
     

Lees verder >……Prikbord

Einde van het lidmaatschap. (wettelijk verplichte mededeling op pagina 1 van de website) Gelet op artikel 8, lid 1 van de akte van statutenwijziging inzake: “Toervereniging Zoetermeer’77” eindigt het lidmaatschap door schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie, waarbij beëindiging ingaat op het einde van het verenigingsjaar, waarin werd opgezegd. Het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap geeft geen recht op restitutie van de contributie en NTFU afdracht.