Agenda

 	
mrt
24
zo
Grand Fondo Drenthe
mrt 24 @ 09:00 – 11:00
De Gran Fondo Drenthe kent drie afstanden; 80 km (Intense), 110 km (Endurance) en 160 km (Epic). Alle afstanden starten en finishen vanaf de Wielerbaan Noord Nederland in Assen. Net als in de profkoers Parijs-Roubaix finish je dus bij een echt velodroom. We hebben flink gespeurd om zoveel mogelijk kasseistroken te vinden. En daar zijn we in geslaagd. Je slingert, draait en keert in het Drentse land om minimaal 15 km kasseien te ‘dokkeren’. Doe je de 160 km, dan bedwing je zelfs meer dan 21 km Drentse flinten, verdeeld over 14 stroken.

klik op de foto voor meer informatie:

mrt
31
zo
KredersKlassieker 2019
mrt 31 @ 08:30 – 11:00
KredersKlassieker 2019 @ La Baraque

KredersKlassieker 2019

Op zondag 31 maart zetten we met De KredersKlassieker een kroon op het Zuid-Hollandse drieluik van toerfietsklassiekers, en trappen we gelijk af wat betreft de zomertijd. Voor veel fietsliefhebbers begint het toerfietsseizoen dan pas echt.

Maar of De KredersKlassieker nou je eerste tocht van 2019 is, of de afronding van je klassiekermaand, het wordt voor iedereen genieten tijdens deze sportieve en uitdagende toertocht. Met een maximaal aantal van 1000 deelnemers houden we het evenement kleinschalig en gezellig.

Je kunt kiezen uit een voor iedereen haalbare 45 kilometer route, een meer uitdagende 85 kilometer voor wie al wat kilometers heeft gemaakt, en de volledige Klassieker van 120 kilometer voor wie zich echt al uit wil dagen in het vroege voorjaar.

De 85 en 120 kilometer routes brengen je via het fraaie kasteel De Haar naar Haarzuilens, waar is voorzien in een ravitaillering bij restaurant De Vier Balken. Je kunt hier even herstellen met een lekkere plak suikerbrood, waar de KredersKlassieker al om bekend is, en met een lekkere bak koffie of thee waarvoor je een consumptiemunt meekrijgt bij de start. Ook een consumptie na afloop is inbegrepen. Als voorinschrijver ben je bovendien verzekerd van een toffe bandana!

Bekroond door de NTFU met het Goed Geregeld keurmerk vanwege de goede organisatie en de vele extra’s voor je geld!

  • Gratis 2x drankje (koffie/thee onderweg en drankje achteraf)
  • Gratis herinnering bij voorinschrijving
  • Ravitaillering onderweg
  • Eerdere edities door deelnemers beoordeeld met een 9
  • Mooie autoluwe route door Het Groene Hart
  • Vrijwel stoplicht vrij
  • Gratis foto’s downloaden
  • Gratis parkeren bij start/finish
  • Gezellige deelnemers

 

 

De eerstvolgende KredersKlassieker is op zondag 31 maart 2019.

Zorg dat je er bij bent! Online inschrijven kan tot zaterdagavond 30 maart 20.00 uur.

jun
2
zo
Dag Laura 2019
jun 2 hele dag
jun
3
ma
Dag Laura 2019
jun 3 hele dag
jun
4
di
Avond Laura 2019
jun 4 hele dag
Dag Laura 2019
jun 4 hele dag
jun
5
wo
Avond Laura 2019
jun 5 hele dag
Dag Laura 2019
jun 5 hele dag
jun
6
do
Avond Laura 2019
jun 6 hele dag
jun
7
vr
Avond Laura 2019
jun 7 hele dag
jun
30
zo
Jelle Nijdam Achterhoek ToerCyclo
jun 30 hele dag

Op zondag 30 juni vindt de Jelle Nijdam Achterhoek ToerCyclo plaats vanuit Doetinchem. Deelnemers maken tijdens de toertocht kennis met de prachtige, landelijke omgeving van de Achterhoek en de Liemers.

In deze tweede editie hebben wij, RTC de Pedaleur, een nieuwe opzet: voormalig profwielrenner Jelle Nijdam heeft zich als naamgever aan de toertocht verbonden. Een selecte groep fietst met Jelle Nijdam de 90 km VIP-tocht.

Afstanden
Wielrenners kunnen weer uit drie afstanden kiezen: 90, 120 of 150 kilometer. De start- en finishlocatie is bij De Doetinchemse Hockey Club (Stokhorstweg 7). Elke afstand heeft twee pauzeplekken. De routes gaan door bossen, landbouwgebieden, langs kastelen en over dijken langs de Gelderse IJssel. Het venijn zit duidelijk in het slot met de heuvels van Montferland en 62 meter hoge Peeskesbult. Als hoogtepunt volgt de Muur van Zeddam die tijdens het NK in ’s-Heerenberg in 2017 door profwielrenners gereden werd.

Kosten en aanmelden
Sportieve wielrenners kunnen zich op de dag zelf aanmelden voor de verschillende afstanden. De kosten voor deelname zijn 8 euro per persoon (NTFU-leden betalen voor de wielertocht 6 euro per persoon). Op onze Facebookpagina vind je aanvullende informatie en de starttijden van de verschillende afstanden: www.facebook.com/rtcdepedaleur/.

Het Inloophuis als goed doel
Met jouw deelname draag je bij aan Stichting Inloophuis Oude IJssel in Doetinchem. Inloophuis Oude IJssel is een plek voor mensen die leven met kanker; zelf of in hun directe omgeving. Van elke deelnemer gaat 1 euro naar het Inloophuis.

Wilt u dit bericht doorsturen aan uw leden?
Graag tot zondag 30 juni.

Met vriendelijke groet,
Laurens Gerner, RTC De Pedelaur
www.rtcdepedaleur.nl
info@rtcdepedaleur.nl