A A A

Specials

Op deze pagina vindt u toertochten die door andere bij ons zijn aangeboden. Neem eens een kijkje op bijbehorende website.


16-17 september Mergelheuvelland 2-daagse

Voor duizenden toerfiets- en MTB- liefhebbers is de Mergelheuvelland 2-daagse een vast onderdeel van het jaarprogramma geworden.

Deelname uitsluitend middels voorinschrijving op:www.mh2d.nl


22 - 25 september Eifel Cycling Classic

Verschillende afstanden die gereden kunnen worden, namelijk: 50, 100 of 150 km. voor de echte fanatieke wielrenfanaat.
meer informatie op www.eifelcyclingclassic.nl


24 september Harbour  Tour Rotterdam

De Harbour Tour Rotterdam is een unieke ontdekkingstocht door de Rotterdamse haven. Op de racefiets kom je op normaal afgesloten haventerreinen en combineer je een sportieve dag met een bijzondere belevenis.  


30 september Zuiderzee klassieker

Lees verder >……Prikbord


7 t/m 14 oktober Africa Classic MTB

Africa Classic is een indrukwekkende zesdaagse mountainbiketocht rondom Mount Kilimanjaro in Tanzania. De bikers fietsen 400 kilometer en 4.000 hoogtemeters voor Amref Flying Doctors. Deelnemers bezoeken Amref-projecten en zien met eigen ogen welk verschil hun bijdrage maakt. De zevende editie van Africa Classic vindt plaats van 7 t/m 14 oktober 2017.

De organisatie van Africa Classic verzorgt op 14 december 2016 om 19.30 uur een Africa Classic webinar. Tijdens dit webinar delen wij alle ins en outs van het evenement en vertellen we uitgebreid over de bijzondere ervaringen die de deelnemers te wachten staan. Ook de unieke route, trainingstips en de kunst van het sponsorwerven komen aan bod. En uiteraard ontbreken de inspirerende foto’s van voorgaande edities niet.

Wilt u uw leden doorgeven dat opgeven voor de Africa Classic webinar kan via de Africa Classic website? Vragen? Neem dan contact op via info@africaclassic.nl of bel naar 088-3665435.
dec.2016


14 oktober Tacx Classic Zeeland

Een traditie is in de maak. Samen met de profs het wielerseizoen afsluiten op Neeltje Jans. Je finisht op de locatie waar enkele uren later de profs van de Tacx ProClassic aankomen. Speciaal voor de toerfietsers is er een plek op de eerste rij gereserveerd. Je gezinsleden zijn ondertussen van harte uitgenodigd om tegen een fikse korting een bezoek te brengen aan het pretpark Neeltje Jans.