A A A

Welkom

 

Wij kijken terug op een geslaagde Fiets 4-Daagse, de vele regen zorgde ook voor verbroedering.
Wij hopen u volgend jaar graag weer te mogen begroeten.

Tot ziens in 2018

Op dinsdag 21 t/m vrijdag 24 augustus 2018 start onze gezellige fiets 4-daagse.

Toeristische informatie over Zoetermeer

     City of leisure' .... dat is waar Zoetermeer voor staat!

Als enige stad in Nederland kunnen inwoners en bezoekers hier naar hartelust skiën, schaatsen, klauteren op een rotswand en relaxed golfen op de prachtige heuvels van het Westerpark.

Zoetermeer heeft een modern winkelcentrum ‘het Stadshart’ met een groot aanbod aan winkels en even verderop de sfeervolle historische Dorpsstraat. Hier is het genieten van de uitstekende restaurants en de verschillende uitgaansgelegenheden. Ook de cultuurminnende bezoekers worden niet vergeten in het toonaangevende Stadstheater en  het filmhuis Cine Utopia. En natuurlijk staat in de oude kern het Stadsmuseum, voor wie kennis wil maken met het verleden van Zoetermeer.

Zoetermeer is een stad waar oud en nieuw samenkomen. Van een klein dorpje veranderde Zoetermeer in een relatief korte tijd in een complete stad. Qua stedenbouw neemt Zoetermeer een vooraanstaande positie in binnen de Nederlandse architectuur. Een grote variatie in bouwtrant maakt de stad avontuurlijk en opwindend.
Zoetermeer is ook een groene stad. Een stad met vele wijkparken, recreatiegebieden, plassen en bossen waar men kan wandelen, fietsen, sporten en recreëren. Surfen, zeilen, zwemmen, mountainbiking, karting, paardrijden en klimmen vormen een greep uit de vele sportieve mogelijkheden die Zoetermeer te bieden heeft.

http://www.promotiezoetermeer.nl/


Foto's van de Fiets 4-Daagse 2016 kunt u bekijken op fotoalbum.tvzoetermeer77.nl/

                             

   

Fiets-4daagse.nl