A A A

Welkom

 

Toeristische informatie over Zoetermeer

     City of leisure' .... dat is waar Zoetermeer voor staat!

Als enige stad in Nederland kunnen inwoners en bezoekers hier naar hartelust skiën, schaatsen, klauteren op een rotswand en relaxed golfen op de prachtige heuvels van het Westerpark.

Zoetermeer heeft een modern winkelcentrum ‘het Stadshart’ met een groot aanbod aan winkels en even verderop de sfeervolle historische Dorpsstraat. Hier is het genieten van de uitstekende restaurants en de verschillende uitgaansgelegenheden. Ook de cultuurminnende bezoekers worden niet vergeten in het toonaangevende Stadstheater en  het filmhuis Cine Utopia. En natuurlijk staat in de oude kern het Stadsmuseum, voor wie kennis wil maken met het verleden van Zoetermeer.

Zoetermeer is een stad waar oud en nieuw samenkomen. Van een klein dorpje veranderde Zoetermeer in een relatief korte tijd in een complete stad. Qua stedenbouw neemt Zoetermeer een vooraanstaande positie in binnen de Nederlandse architectuur. Een grote variatie in bouwtrant maakt de stad avontuurlijk en opwindend.
Zoetermeer is ook een groene stad. Een stad met vele wijkparken, recreatiegebieden, plassen en bossen waar men kan wandelen, fietsen, sporten en recreëren. Surfen, zeilen, zwemmen, mountainbiking, karting, paardrijden en klimmen vormen een greep uit de vele sportieve mogelijkheden die Zoetermeer te bieden heeft.

http://www.promotiezoetermeer.nl                             

   

Disclaimer

Deelname aan onze Fiets 4-Daagse is op eigen risico.
De organisatie van de Fiets 4-Daagse, haar sponsors, de Gemeente en Staatsbosbeheer aanvaarden t.o.v. de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van de Fiets 4-Daagse en/of Toervereniging Zoetermeer’77.
Indien u hier tegen bezwaar heeft, gelieve dit bij de organisatie kenbaar te maken via: klik hier

De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst moet worden.

Fiets-4daagse.nl