A A A

Geuzentocht VTT


Op zondag 30 september is het weer een drukte van jewelste in de Dorpsstraat.  
 

Kunt u fietsen? Fiets dan gezellig mee tijdens de Geuzendag 2018, een echte sportieve familiedag.

Voor de 6e keer organiseert Toervereniging Zoetermeer’77 op deze dag recreatieve fietsroutes die in het teken staan van het historische perspectief.

Deze Geuzenfietstochten zullen zoveel mogelijk over wegen gaan in het gebied van de opmars van de geuzen van Zoetermeer naar Leiden.

Ieder kan in eigen tempo genieten van de mooie omgeving en het maakt niet uit op welk soort fiets u rijdt. De afstanden zijn voor elke fietser. Tevens steunt u met uw deelname het Goede Doel.

Fietsroutes
De kortste routes 25/34 km voeren u door de mooie omgeving van Zoetermeer richting Leiden en hierbij doen we natuurlijk ook de alom bekende geitenboerderij Het Geertje aan, een heerlijk rustpunt voor het hele gezin.
De 50 km route voert u door het gebied ten zuidoosten van Zoetermeer dat destijds onder water is gezet teneinde met platbodems richting Leiden te kunnen varen.
De langste route -75 km- is een combinatie van de zuidelijke en noordelijke routes en tevens bedoeld voor mensen die eens wat meer kilometers willen maken in een gebied met meer historie dan je er op het eerste gezicht vanaf ziet.

Het is niet zeker of er dit jaar ook een Mountainbike route komt. Raadpleeg hiervoor onze website
www.tvzoetermeer77.nl.

Inschrijving

Op veler verzoek zijn er dit jaar twee inschrijvingslocaties:
Clubhuis Toervereniging Zoetermeer’77, Buytenparklaan 9b en vóór
Bakker Jongerius aan de Dorpsstraat

U kunt inschrijven tussen 10.00-12.00 uur. Sluiting is om 16.00 uur.
De inschrijvingskosten bedragen resp. € 3,00 en € 5,00 waarvan 50% van de opbrengst ten goede komt aan het goede doel.


Meer info  over deze gezellige familiedag op www.geuzendag.nl

Disclaimer

Deelname aan de Geuzenfietstochten is op eigen risico. De organisatie van de Geuzenfietstochten, haar sponsors, de Gemeente en Staatsbosbeheer aanvaarden t.o.v. de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van Geuzenfietstochten en/of Toervereniging Zoetermeer’77 zonder daarvoor een vergoeding te claimen.Indien u hier tegen bezwaar heeft, kunt u dit bij de organisatie kenbaar te maken via:klik hier