A A A

Goede Doelentocht VTT


Hemelvaarstsdag, donderdag 10 mei is de Goede Doelentocht.
Deze jaarlijkse tocht is voor het hele gezin.

Dit jaar hebben we net als vorig jaar weer de keuze uit drie volledig gepijlde routes van 30, 60 of 90 kilometer. De kortste van de drie routes is ideaal voor een familietocht en gaat door het landelijke gebied rondom Zoetermeer.
De deelnemers kunnen onderweg genieten van de natuur, het landschap en de statige boerderijen langs de oude landelijke wegen. Op verschillende locaties langs de routes zijn lekkere streekproducten te koop. Dus vergeet de fietstassen niet!
De 30 kilometer gaat vanaf Zoetermeer richting Stompwijk. Over de dijk van de Geerpolder, langs Boerderij 't Geertje naar Zoeterwoude en de Weipoort met z’n statige boerderijen. Na de stop bij een ijsboerderij gaat de route door de weilanden naar Hazerswoude. Via Benthuizen en Noordhove komen de deelnemers weer terug in Zoetermeer.
De 60 kilometer route is zeer geschikt voor mensen met een E – Bike. Deze route is tot aan Hazerswoude gelijk aan de 30 km. Vanaf hier gaat de tocht verder door het Bentwoud en door Moerkapelle.
Een verdere verlenging van de 60 km en speciaal voor de kilometervreters is de 90 kilometer route. Na Moerkapelle gaat de tocht langs de oevers van de Rottemeren naar het Bergse Bos met een koffiestop in Zevenhuizen, waarna in Zoetermeer weer aangesloten wordt op de 60 km route.
Kortom het zijn drie zeer verschillende en schitterende routes voor de familiefietsers, E – bikers en kilometervreters.

Starten kan vanaf 10.00 h tot 11.00 h (90 km) resp. 12.00 h (30-60 km) bij het clubhuis van TV Zoetermeer ’77, Buytenparklaan 9b in Zoetermeer. Inschrijfgeld is € 4,00 

Deelname voor kinderen t/m 12 jaar is gratis. De volledige opbrengst komt ten goede aan Stichting Egelopvang Zoetermeer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer

Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van Toervereniging Zoetermeer’77 zonder daarvoor een vergoeding te claimen.Indien u hier tegen bezwaar heeft, kunt u dit bij de organisatie kenbaar te maken via:klik hier