A A A

Welkom

 

Welkom op de website van Toervereniging Zoetermeer 77

                                                                                                    

Nieuws


zondag 28 januari Rokkeveense Dekkerloop

Op zondag 28 januari vindt weer de jaarlijkse "Rokkeveense Dekkerloop" plaats.Een hardloopevenement dat georganiseerd wordt bij Dekker Zoetermeer.De organisatie zoekt hiervoor nog vrijwilligers die willen helpen de lopers veilig de juiste weg te wijzen tussen 9.30-14.00 uur. Lijkt het je iets en wil jij helpen? Geef je dan als vrijwilliger op via de e-mail: info@rokkeveensedekkerloop.nl Je kunt natuurlijk ook eerst op www.rokkeveensedekkerloop.nl kijken hoe groot deze loop is. 


maandag 19 maart Algemene Leden Vergadering

Op deze vergadering zal o.a. aandacht worden besteed aan de plannen van SnowWorld.Noteer deze datum alvast in je agenda.


Wijziging vertrektijd senioren op zaterdag

Vanaf zaterdag 6 januari 2018 vertrekken de senioren op zaterdag om 9.30 u. Als de wintertijd  in oktober in gaat worden de tijden definitief gelijk getrokken met de vertrektijden van dinsdag en donderdag. Dus in winter wordt het dan 10.00 u en in de zomer 9.30 u.  Dan kunnen de senioren die wat verder weg wonen ook met daglicht naar het clubhuis komen. Groet, Jan Kampers


De Gemeente Zoetermeer heeft een 4-tal brochures uitgebracht die betrekking hebben op.....

het fit en gezond ouder worden. Vind je het leuk om te lezen ? Bij Documenten onder de noemer Med.Netwerk ZM zijn deze 4 brochures te downloaden.


Toer en MTB clubkleding weer volop verkrijgbaar

Windstoppers-sokken - handschoenen - armstukken - beenwarmers of andere clubkleding? Het is allemaal verkrijgbaar in onze webshop.Of stuur een e-mail aan:kleding@tvzoetermeer77.nl


In onze kantine staan div. Toer-MTB-Kinder en Stads fietsen te koop voor "kleine prijsjes". Deze fietsen zijn geheel nagekeken, je kan er zo op weg rijden. Ben je op zoek naar een extra fiets of  naar een goed 2e hands MTB fietsje voor je kleinzoon/dochter, kom dan even kijken.


Veiligheid: de feiten

Gelezen op de site van de NTFU

Het onderwerp veiligheid en ergernissen in het verkeer is momenteel weer erg actueel in de media, zeker na een aantal dodelijke ongevallen van wielrenners. Het geeft maar weer aan dat je als fietser kwetsbaar bent in het verkeer. We vertellen je graag over de feiten, wat je zelf kunt doen en wat de NTFU doet op het gebied van veiligheid.
Lees verder >……Prikbord


Klik op logo of voor meer info op link Sponsors en Adverteerders.

   

 

 

 
     

Lees verder >……Prikbord

Einde van het lidmaatschap. (wettelijk verplichte mededeling op pagina 1 van de website) Gelet op artikel 8, lid 1 van de akte van statutenwijziging inzake: “Toervereniging Zoetermeer’77” eindigt het lidmaatschap door schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie, waarbij beëindiging ingaat op het einde van het verenigingsjaar, waarin werd opgezegd. Het tussentijds beëindigen van het lidmaatschap geeft geen recht op restitutie van de contributie en NTFU afdracht.