Jelle Nijdam Achterhoek ToerCyclo

Wanneer:
30 juni 2019 hele dag
2019-06-30T00:00:00+02:00
2019-07-01T00:00:00+02:00
Waar:
Stokhorst 7 Doetinchem

Op zondag 30 juni vindt de Jelle Nijdam Achterhoek ToerCyclo plaats vanuit Doetinchem. Deelnemers maken tijdens de toertocht kennis met de prachtige, landelijke omgeving van de Achterhoek en de Liemers.

In deze tweede editie hebben wij, RTC de Pedaleur, een nieuwe opzet: voormalig profwielrenner Jelle Nijdam heeft zich als naamgever aan de toertocht verbonden. Een selecte groep fietst met Jelle Nijdam de 90 km VIP-tocht.

Afstanden
Wielrenners kunnen weer uit drie afstanden kiezen: 90, 120 of 150 kilometer. De start- en finishlocatie is bij De Doetinchemse Hockey Club (Stokhorstweg 7). Elke afstand heeft twee pauzeplekken. De routes gaan door bossen, landbouwgebieden, langs kastelen en over dijken langs de Gelderse IJssel. Het venijn zit duidelijk in het slot met de heuvels van Montferland en 62 meter hoge Peeskesbult. Als hoogtepunt volgt de Muur van Zeddam die tijdens het NK in ’s-Heerenberg in 2017 door profwielrenners gereden werd.

Kosten en aanmelden
Sportieve wielrenners kunnen zich op de dag zelf aanmelden voor de verschillende afstanden. De kosten voor deelname zijn 8 euro per persoon (NTFU-leden betalen voor de wielertocht 6 euro per persoon). Op onze Facebookpagina vind je aanvullende informatie en de starttijden van de verschillende afstanden: www.facebook.com/rtcdepedaleur/.

Het Inloophuis als goed doel
Met jouw deelname draag je bij aan Stichting Inloophuis Oude IJssel in Doetinchem. Inloophuis Oude IJssel is een plek voor mensen die leven met kanker; zelf of in hun directe omgeving. Van elke deelnemer gaat 1 euro naar het Inloophuis.

Wilt u dit bericht doorsturen aan uw leden?
Graag tot zondag 30 juni.

Met vriendelijke groet,
Laurens Gerner, RTC De Pedelaur
www.rtcdepedaleur.nl
info@rtcdepedaleur.nl