Eruit en weer terug!! Zwift donderdagavond 16-12-2021 – 19:30 uur

 

“Out and Back Again” is de naam van de route die we gaan rijden, dit keer één sprintje voor Gerard die ons laat stilstaan in zijn venijnige sprints met gigantische wattages. En verder genoeg om van te genieten het landschap maar ook van elkaar, mooi te zien dat iedereen zich inzet en ook een ander even helpt als het wat moeilijk is.

De route is vrij plat maar heb je de vorige keer je benen niet gebroken dan zal dit nu kunnen gebeuren er zit een pittig bultje (BULT) in, dus help de niet klimmers naar boven zodat we samen weer voor een mooie Bolletjes trui kunnen gaan. Of we de complete route kunnen rijden betwijfel ik maar laten we ons best doen. In ieder geval is de route 5 min langer gezet.

Verder is het leuk dat er meer dames mee doen en dat mogen er nog meer zijn, zoals ik al aangaf de dames nemen de macht!!

Rust goed, de tour win je in bed en donderdag weer knallen.