Zwift donderdag 11-11-2021

11-11-2021 Gekkedag en het begin van de carnaval, maar wij gaan fietsen!
Na het succes van vorige week zal het moeilijk zijn om het aantal inschrijvers te evenaren. Met wel 17 Zwifters gingen we op pad. Nou ja 17 -/- 1 omdat Jan van der Meer op zijn plaats bleef staan en geen meter vooruit kwam. Het leek erop dat zijn verbinding verbroken was. Ook hadden sommige het zwaar maar omdat wij de optie “Stay together” aan hebben staan kan iedereen meekomen. Blijf je achter dan krijg je wel een zetje. Mirjam heeft deze optie uitgeprobeerd en kwam ineens met een noodvaart door het peloton gescheurd.
Ook de Drescode die Alexander heeft bedacht is wel leuk veel rijders hadden gauw een oranje shirt aangetrokken maar verplicht is het niet, wel leuk!
Donderdag a.s. gaan we het water over en maken we London onveilig, buiten een hele leuke route kan je op een km of 12 een flinke klim verwachten en hij is echt pittig, dus blijf trappen. Hieronder de beschrijving van de route in de vorm van plaatjes. Tot donderdag en zet op tijd je ventilator aan!!